Nyårsafton!

Publicerat: 2015-01-14 Kl: 16:00:45 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |


 


Jag och Alva matchade med lockar i håret, det var Nina som var så gullig att hon friserade oss när hon kom!


Nu var det visst två  veckor sedan det var nyår och alla har nog för länge sen ledsnat på bilder på Toast skagen och fyrverkerier och peppar istället inför våren med bilder på tulpaner på instagram, men här kommer en liten bildbomb från vår nyårsafton! Vi var 7 vuxna och 5 barn som firade tillsammans hemma hos oss, blev jättetrevligt och alldeles lagomt! 


 
Småsyrrorna var också finklädda. På bilden ses Hilda och Elsa men Mikas lillasyster Maja var också med även om hon inte fastnade på bild. Ser att det ser ut som att Elsa står själv, men det har hon inte lärt sig än utan det är någon som håller fast henne utanför bild..

 
Alva och Mika var så fina båda två! Till förrätt åt vi Toast med skagenröra och till varnrätt Renfile med potatisgratäng och diverse goda såser som bea och västerbottensröra, och nybakt foccacia med vitlök. Mums så gott de var, vi hade knytis så alla bidrog med olika rätter och tillbehör!

 
Då vi antog att barnen inte orkade vara uppe till tolvslaget fick dom gå ut lite tidigare och släppa upp såna där ufoballonger, men de fick ändå se många fyrverkerier då det smällde hela kvällen nästan utanför fönstrena.



Alla fina tjejer som var med, alltid obligatoriskt med ett kort där alla är samlade! Nina, Lovisa, jag och Anna ♥

 
Andreas var stilig i sin kostym, och till höger ses efterrätten som Lovisa gjorde - cheesecake med kolasås och twix. Ungefär det godast alla ätit nånsin, Tack hela gänget för en trevlig kväll 


 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie Isaksson

Ser ut som en finfin nyår ju! 2015 kommer bli ett så himla bra år. God fortsättning på dig!

Postat av: Johanna

Söta tjejer, både stora och små :)

2015-01-14 @ 19:20:02
URL: http://johannaarntzen.se/
Postat av: Emma

Hej! Vilka fina bilder och vad mysigt ni verkade ha det. Men den där cheesecaken bara mååååste jag ga receptet på. Ser och verkar hur god som helst.

Svar: Tack snälla 😃 receptet på cheesecaken med Twix fanns på Jennys matblogg tror jag den hette så sök där, var verkligen supergod 👌
Elin

2015-01-15 @ 06:35:14
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

2015-01-15 @ 08:51:21
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0