Några paket och boktips på barnböcker!

Publicerat: 2011-05-12 Kl: 22:07:00 | I kategori: Allmänt |


Här hemma har det rasat in paketavier den senaste veckan, och nu har jag hunnit hämta ut allihopa. En del kläder till Alva blev det också ( inte så oväntat kanske..) men det får komma i ett eget inlägg lite senare. Eftersom jag inte visste vad alla paket innehöll så var det lite spännande att hämta ut dem, och jag hoppades lite grann att det var något företag som ville ge mig en massa gratisgrejer ( I wish, haha..) . Men ett av paketen var faktiskt från ett företag, några nya produktprover från Ellas kitchen, tack tack!
.


Det första paketet från Ellos innehöll de här vita conversen som jag beställde i vintras då jag hade en rabattkod som gav halva priset och fri frakt.  Men de skulle egentligen inte komma förrän i slutet på juni så det var ju en positiv överraskning eftersom det är nu jag vill kunna använda dem

.
Två stycken bokpaket kom det till Alva, det ena hade jag glömt att avbeställa vilket var lite störande då jag tycker att det är rätt så dyrt att betala nästan tvåhundra kronor för en bok när man kan hitta böcker för trettio kronor då det är bokrea. Den andra boken hade jag beställt för flera månader sedan (man måste ju köpa ett visst antal böcker innan man kan gå ur alla dessa bokklubbar så nu ska jag bara komma ihåg att säga upp mina medlemsskap..) Haha nu ser jag också att jag råkade fota en gammal bok, Äntligen godnatt har vi haft länge - det var ju Äntligen bajs som vi fick i brevlådan.. Jag tycke väl att den såg välläst ut för att bara vara en dag gammal, men hur som helst så rekommenderar jag alla böcker om Lillefanten, Alva älskar dem!
.
.
Tur för Alva att hon har en glömsk mamma så att hon fick den här boken, för den var faktiskt riktigt bra trots sitt dyra pris och huvudsaken att Alva gillade den! Här pekade hon på apan och sa apaa, hon känner verkligen igen alla olika djur nu.
.
.
Så här ser den ut inuti, fina bilder på varje sida med olika ord som barnet får peka ut om allt från skogen, rymden och köket till trädgården och stranden så den kommer nog att bli välläst! Första stora ordboken heter den ifall det inte framkom tidigare!

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Jag är också helt värdelös vad gäller att säga nej till bokpaket .. och jag glömmer oftast att säga upp medlemskapet ;) Haha

Kramar

2011-05-12 @ 23:10:05
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Jannie

Godmorgon!

Så himla fina skor!Jag fullständigt ÄLSKAR Converse!

O mest de vita!Är på mitt sjunde par...ha ha ha

Tusen tack vännen för gratulationerna till Victor!

Sötaste du!

O du ska veta att även om jag inte kommenterar varje dag,så är jag oxå inne o läser hos dig varje dag!du är en av mina droger du!hi hi hi

Hoppas ni får en fantastisk fredag!KRAMAR

2011-05-13 @ 07:12:09
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Dessi - Home and desire

Åh, jag har också ett par likadana Converse men nu är det mina gula som används mest!



Äntligen-böckerna har jag kikat på till Vilmer! Beställde hem "Äntligen jag", en fylla i bok om barnens första år och den är jättefin! Ska köpa någon fin penna att bara ha till den!



Ha en skön helg!

2011-05-13 @ 09:42:54
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Sofia - mamma till Amanda

Vilken fin blogg och underbar liten dotter du har! Min Amanda är lika gammal och jag håller på att inreda hennes rum i vårt nya hus. Tack för inspirationen från Alvas rum, superfint! :) Kram!

2011-05-13 @ 11:11:23
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: ♥ Anna S

Hahaha jag får ångest när jag ser Conversen.

Jag beställde ju också från Ellos eftersom de jag hade innan (också beställda från Ellos) var så himla stora.

De jag beställde nu senast är.... FÖR SMÅÅÅÅ!

Jag dööör!



Vad söt fågelholken blev!

Tänk om jag hade bara en liten gnutta av din pysselådra...!



Kramis

2011-05-14 @ 18:25:04
URL: http://ansobloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0