Möbeldagar med 30 % rabatt!

Publicerat: 2018-02-09 Kl: 18:16:00 | I kategori: Inredning |


Inlägget innehåller adlinks
 
Nu kommer Ellos med en sån där bra rabatt igen,och extra bra att det även gäller på möbler! Upp till 30 % rabatt på massor av möbler tom den 12/2 då de har möbeldagar och i det här inlägget så är alla möbler jag tipsar om nedan på 30 % rabatt. 
 
 
 
 
Tips nummer ett är den här stolen som finns i många olika färger och med rabatten endast kostar 349 kr! Alva har den rosa vid sitt skrivbord och den är superfin så rekommenderas. Hade jag haft plats så hade jag beställt en ljusgrå!
 
 
 
 
Det här soffbordet tyckte jag också var ett väldigt bra pris på, endast 489 kr efter rabatten och om man är som mig och vill byta ut möbler ofta hemma så är det ju perfekt när man kan fynda!
 
 
 
 
Det här bordet är också väldigt snyggt, det tipsade jag om när det kom i höstas och jag är forfarande lite småkär i färgen. 
 
 
 
 
Fotöljen i sammet är också en favorit, både den här grå färgen och den ljusrosa skulle gärna få flytta hem till oss!
 
 
 
 
Alltså gaah den här sängen! Jag älskar den och har velat beställa den hur länge som helst men tyvärr så kan ju inte barnen ha mer än en säng var och då de redan har sängar som är jättefina och funkar bra så blir det inget köp. Kanske när Elsa växer ur sin växasäng att den kan få flytta in, önska kan man ju alltid göra!
 
 
 
 
Sen måste jag bara tipsa om den här klädhängaren! Den är inte med på kampanjen men den är på rea, och om man använder koden 375850 så får man 50 % extra på reapriset! Jag beställde den idag och den kostade 239 kr. Nu hoppas jag att den är lika snygg som på bild och att den passar i vår lilla hall!
 
 
Hoppas att ni hittar nåt kul att fynda, ha en härlig fredag!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0