Ny förvaring från Ikea

Publicerat: 2017-05-17 Kl: 20:42:45 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |


 




Förvaring kan man aldrig få för mycket av och förra veckan köpte vi det här fina grå skåpet från Ikea! Eller vi köpte egentligen 2, ett likadant står nu nere i hallen också. Jag köpte det för att ha som pysselskåp uppe i allrummet men sen tyckte jag att det passade så bra där nere så det fick bli ett till.
 
Det kostar bara 598 kr för denna variant så helt ok pris med! Det är två st lixhult skåp som är monterade ovanpå varandra och varje del kostar 299 sen kan man alltså sätta ihop dem som man vill.
 

 
 
 
Den perfekta grå färgen hade det också, känns som att det passar till allt! Nu hamnade det i Alvas rum men tanken är alltså att det ska stå ute i allrummet och agera pysselskåp så det ska få flytta ut dit sen. Ska bara rensa undan allt som är ute i allrummet just nu och tar upp platsen typ diverse korgar med leksaker..





Så här ser det ut inuti! Det är inte så jättestort så man får inte plats så stora grejer men jag kommer att ha olika burkar med pärlor och annat pyssel så det räcker förhoppningsvis med utrymme för det.
 
 


 

Alltså kombon ljusgrått, rosa och senapsgul, älskar den! Postern kommer från Pax & Hart och är beställd från australien då det var en limited edition, men vi på Little venue är återförsäljare av samma märke så vi har andra fina motiv hos oss! Miffylampan, de flesta kuddarna, sparbössan i trä och ljusslingan finns också i vår webshop ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0