Inredningsfavoriter med 30 % rabatt!

Publicerat: 2017-05-30 Kl: 13:26:26 | I kategori: Inredning |


 
 
 
Häromdagen var jag inne på Ellos hemsida och kollade på deras nyheter, och jag fastnade direkt för dessa fina koffertar som syns ovan i kollaget! Även de fina dynorna skulle jag inte har något emot att klicka hem, det är bara problemet att vi inte har någon plats för dem (för tillfället iallfall, jag brukar vara bra på att flytta runt för att få plats med nytt.).
 
 
Just nu (idag och imorgon) har Ellos hela 30 % rabatt på ett köp på deras eget sortiment, och det gäller även möbler vilket är helt fantastiskt bra! Jag har har gjort ett kollage ovan där jag tipsar om mina favoriter som alla går att köpa med rabatten på 30 %. Klicka er bara in på Ellos hemsida och aktivera rabatten därifrån!
 
 
Jag skulle helst vilja beställa allt men tror att det ifallafall kommer att bli ett köp på mattan, den har varit slut länge och vi behöver en ny matta till vårt allrum på övre plan. Även lilla bänken skulle passa bra i vår hall så den funderar jag också på. Och kofferterna då..
 
 
 
Den snygga stolen behöver jag dock inte beställa för den har vi redan hemma! Men den är så fin så ville ändå tipsa om den nu när den går att köpa till 30 % rabatt. Så här ser den ut hemma hos oss!
 
 
 
Inlägget innehåller adlinks
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0