Inspiration till uteplatsen!

Publicerat: 2017-06-15 Kl: 10:06:29 | I kategori: Inredning |


Innehåller annonslänkar.
 
 
 
 
Grå metallstol, grått metallbord, blompedestialer, ljuslykta i ljust trä - HÄRIFRÅN!
 
Hängmatta, vit kruka, vit metallstol - HÄRIFRÅN!
 
Bänk i trä, svart metallstol, liggstol i bambu, ljuslykta i trä - HÄRIFRÅN!
 
Svart blombänk - HÄRIFRÅN!
 
Grå vattenslang - HÄRIFRÅN!
 
 
 
Trots att det har varit rätt trist väder här i norr den senaste månaden så är jag nu så himla sugen på att få i ordning på vår uteplats! Framsidan är för tillfället ockuperat med diverse leksaker och cyklar så det ska bli skönt att få lite ordning där med bord och stolar och några fina krukor.
 
Baksidan är egentligen redan klar då vi köpte en matgrupp och en hammock (längtar tills jag får ligga och läsa i den i sommar!!) förra året och det inte får plats så mycket mer än så. Men drömma och inspireras kan man ju göra ändå och i mina drömmar så skulle allt i kollaget få flytta in hos oss - vitt, grått och trä är min absoluta favoritkombo just nu ♥
 
Allt i kollaget kommer från bla Ellos, Jotex och Åhlens, se ovan vilka saker som kommer från respektive ställe! Många butiker har redan börjat med rea och kampanjer så det känns som att man kan fynda en hel del inför sommaren nu, jag såg tex att både hängmattan och grå bordet är på rea nu vilket de inte var när jag gjorde kollaget häromveckan så skynda fynda!

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0