Nyheter med 25 % rabatt!

Publicerat: 2017-07-02 Kl: 23:46:00 | I kategori: Inredning |


 
 
 
Jag älskar att spana in nyheter hos olika webshopar, och nu ser jag att Ellos har fått in massor av finheter den senaste veckan! Det bästa är också att de har 25 % rabatt på sitt eget sortiment till och med imorgon och det gäller även möbler så det blir dagens tips! Klicka bara in på Ellos hemsida och aktivera rabatten.
 
Här ovan har jag satt ihop ett kollage med mina personliga favoriter av deras nyheter, nån förvaringskorg tänker jag själv klicka hem och jag måste säga att jag faktiskt blev lite kär i det aprikosa soffbordet! Lite oväntat färg men den ser väldigt fin ut på bild så får se om jag vågar..
 
Jag gillar även att deras fina pinnstol har kommit i grått! Hade jag haft plats så hade jag absolut beställt dessa, vi har två st i ljust trä hemma och dom är väldigt sköna att sitta på för att vara trästolar. 
 
 
 
Här ser man produktbilden på bordet lånat från Ellos hemsida, tycker det ser superfint ut!
 
 
 
Rabatten gäller på nyheter från Ellos eget sortiment, på svarta priser och även på möbler. Tom den 3/7.
 
Inlägget innehåller adlinks.
 
 
TILLÄGG. Nu gäller inte erbjudandet ovan längre men ser att Ellos nu har möbeldagar med 20 % på alla möbler inklusive varumärken tom den 10/7 så den rabatten kan man använda genom att aktivera den på hemsidan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0