Mina bästa reatips!

Publicerat: 2017-12-26 Kl: 17:31:18 | I kategori: Inredning |


Inlägget är reklam för Ellos och innehåller annonslänkar
 
1.Bäddset i linne
 2.Ryamatta
 3.Trähäst
 4.Julstjärna
 5.Rosa kudde i sammet
 6.Kudde svart/vit mönstrad
 7.Kudde prickig
 8.Handdukar i linne
 9.Lampa hängande
 10.Klädhängare
 11.Bordslampa
 
Nu börjar alla reor vilket innebär många chanser att fynda! Jag tänkte tipsa om mina favoriter från Ellos rea, jag älskar deras hemsortiment så inriktar mitt inlägg på det även om det såklart också finns fynd att göra bland både barn och damkläder och skönhetsprodukter etc.
 
Jag brukar leta efter två saker när det är rea - dels basgrejer i neutrala färger tex fina handdukar och påslakan som man ofta inte unnar sig till vardags. Jag har köpt på mig ett gäng grå handdukar och ska göra mig av med alla diverse turkosa och andra färger som hängt med typ sen jag flyttade hemifrån haha. Även grå enkla bäddset och ett ljusgrått överkast är något jag köpt på tidigare reor som är bra att kolla efter.
 
Sen brukar jag även spana på sånt som är trendigt just nu men som man vet kanske inte kommer att vara lika kul om ett år! Bättre då att köpa billigt så gör det inte så mycket om man tröttnar. Det kan vara något mönstrat eller en kul färg som sticker ut. Julprylar brukar jag också köpa nu på mellandagsrean, perfekt att plocka fram det nya man köper tills nästa jul!
 
 
  (null)
 
Dessa påslakan i linne köpte jag för ett tag sedan och de är nu på rea så det blir mitt bästa tips! Jag har länge velat köpa linnepåslakan efter att ha sett dem på så många fina instabilder, det ser ju så himla mysigt ut. Så några år efter alla andra blev det ett köp och jo, tycker nog att jag sovit väldigt gott i dem! Snygg färg var det också men det finns några fler färger också att välja på och jag är lite sugen på ett par puderrosa. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0