Bilder från vår lägenhet inför försäljning!

Publicerat: 2016-03-03 Kl: 21:17:00 | I kategori: Hemma hos oss |


 
 

I maj går flyttlasset till vårt nya radhus och oj som vi längtar! De senaste veckorna har varit väldigt stressiga med allt som skulle förberedas inför fotning och visningar men nu kan vi äntligen pusta ut för idag hade vi den sista visningen så nu är det bara att vänta på eventuell budgivning inom kort och hålla tummarna!
 
Lägenheten har legat ute på Hemnet nu en vecka så jag tänkte visa några av mäklarbilderna här i bloggen också då det är så roligt att ha kvar, och så är det ju inte direkt varje dag det är så här städat och fint utan en enda leksak på golvet hehe.. 
 
Alla bilder i detta inlägg är lånade från vår mäklare Boporten Umeå
 
 
Här ser man köket och köksön, vi har väldigt öppen planlösning med kök och vardagsrum och balkonger åt båda hållen så det är alltid väldigt ljust!
 

 
Den här vinkeln brukar man aldrig se Alvas rum i då det är så svårt att fota fönstret men så här ser det ut när man kommer in!


En till bild på vardagsrummet!
 

Kanske inte så intressant hur toaletten ser ut men kul att ha kvar! Vi har en gästtoa också med samma kakel på väggarna men grått golv.
 
 
 
Vårt kök! Det syns inte på bilderna men bordet är stora hål i lacken så när vi flyttar blir det till att köpa nya köksmöbler. Tur att Ikea just har öppnat här i stan så nu har vi inte 50 mil tur och retur längre, det lär bli en hel del shopping där när vi flyttar :)
 
 
Elsas rum, jag plockade bort lite förvaringskorgar för att det inte skulle bli för rörigt men annars ser det ju ut som vanligt!
 
 
Hallen! Ett ställe där jag nog aldrig fotat nånsin för i vanliga fall är det rätt packat med jackor och overaller men jag tror att vi ska försöka ha dold förvaring till jackor och sånt sen i nya hallen för det ger verkligen ett lugnare intryck när det inte är så mycket saker där.
 
 
Sovrummet med datahörnan som vi tyvärr måste ha där sen vi gjorde om arbetsrummet till Elsas rum, helst skulle jag vilja ha datorn i ett annat rum men det blev denna lösning. Tur sovrummet är så stort att det fick plats i allafall!
 
 
Utsikten från ena balkongen! Det syns inte på bilden riktigt men vi har sjöutsikt! Det vita mellan alla hus och träd är en sjö som nu är täckt av snö, men på sommaren är det superfint häromkring.
 
 
Avslutar det här långa inlägget med två till bilder från köket i en annan vinkel! Vi har trivts superbra i denna lägenhet pch det är ju alltid lite trist att flytta från sitt hem men det ska bli jättekul att flytta till radhuset och tror att det kommer att bli jättebra. Det ska då bli himla kul att få inreda ett helt hus!
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica Wallgren

Åh vad fint :)

Svar: Tack snälla 😊
Elin

2016-03-03 @ 22:18:03
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Postat av: Matilda Berlin

Men åhh vad fint!

2016-03-04 @ 15:21:13
URL: http://matildaberlin.blogg.se/
Postat av: j u n i t j e j

Vilken fin lägenhet!

2016-03-24 @ 19:02:24
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0