Lille kanin mini!

Publicerat: 2015-06-20 Kl: 19:37:50 | I kategori: Barnprylar |





Jag älskar verkligen våra kanindockor, speciellt då jag köpte den första då jag var gravid med Elsa för nästan två år sedan så det blev hennes första docka!
Sen dess har kaninfamiljen utökats med alla färger som finns, och nu har ännu några små kompisar flyttat hit! Miniroom.se har nämligen släppt en nyhet i form av Lille kanin i miniformat, så himla gulliga!
 

 


Både Alva och Elsa gillade dessa minisar jättemycket, knappt så att jag kunde hitta dem när jag skulle ta en bild eftersom barnen hade lekt med dem på diverse oväntade ställen men jag lyckades hitta alla tre som tur var! Just nu har jag en giveaway på min instagram också där man kan vinna tre st egna Lille kanin mini - en grå, en lila och en mint så kika gärna in och var med för den avslutas ikväll kl 22!


 
Hoppas att ni alla har en fin lördagskväll! Här har vi haft toppenväder idag med, så det har blivit picknick vid sjön och lekparkshäng hela dagen ♥



Kommentarer
Postat av: Eva S

Hej!

Hittade till din blogg då jag söker inspiration till vår dotters rum. Såg en bild (för några år sedan tror jag) då ni hade en större, rund matta med prickar i pastelliga färger. Undrar var den mattan kommer ifrån och om det finns att köpa fortfarande? Tack på förhand! :)
Hälsningar /Eva

Svar: Hej! Den är köpt på Mio, men den finns nog inte kvar tyvärr då jag köpte den när äldsta dottern var bebis för nästan fem år sen, men hoppas du får tag på den för den är så fin i verkligheten! Med vänlig hälsning, Elin
Elin

2015-06-23 @ 21:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0