You are loved..

Publicerat: 2015-02-08 Kl: 20:09:29 | I kategori: Barnprylar |





Jag hittar nästan all min inspiration på Instagram nu för tiden, jag följer väldigt många barnrumsintresserade människor och webshopar över hela världen och har sett rätt många barnrum bland annat i Australien som har de fina väggdekalerna med budskap från Shanna Murray! Jag har tänkt beställa dem flera gånger men aldrig kommit till skott, så jag blev så glad när jag såg att de nu finns att få tag på i Sverige! Hos lillaliv närmare bestämt, och i veckan fick vi hem "You are loved" i både guld och mörkgrått ♥ Den mörkgrå sparar jag till Elsas eventuella rum i vår, men den i guld har fått plats i Alvas rum ovanför hennes säng.




De finns i flera olika budskap, men denna tyckte jag lite extra fin och passade bäst ovanför Alvas säng ♥ Och jo, det är meningen att texten ska vara lite sned, det är det som är charmen tycker jag!




Jag har verkligen gått all in på rosa och guld i Alvas rum, jag fastnar alltid för något lite extra och kan aldrig nöja mig med en sak eller två, utan det blir liksom allt eller inget för mig. Får hoppas att vi inte tröttnar på kombinationen i det första taget!


 

Kommentarer
Postat av: sassysabina

De va ett riktigt sött och fint rum!! :D

2015-02-08 @ 21:44:20
URL: http://finest.se/sassysabina
Postat av: Johanna

Alltså dina flickor har de finaste av barnrum! En så fin liten detalj :)

2015-02-10 @ 19:05:16
URL: http://johannaarntzen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0