Semester i Stockholm/Göteborg Del 2

Publicerat: 2014-09-22 Kl: 21:48:49 | I kategori: Semester/Utflykter |





Ok lite pinsamt kanske att jag är några månader efter med vissa inlägg, men bättre sent än aldrig! Jag hinner sällan blogga om vår vardag längre som jag gjorde när jag började blogga, men just semestrar, födelsedagar och andra högtider vill jag gärna ha kvar här i bloggen eftersom det blir som en dagbok. Jag hoppas ju att mina barn läser den när de blir vuxna och då är såna här tillfällen roliga att blogga om även om det som sagt är några månader efter!

I slutet av Juli var vi då på bilsemester till Stockholm och Göteborg, och här kommer inlägget från Skansen i Stockholm. Bilderna har legat halvklara i ett utkast i flera månader, så det känns verkligen på tiden att lägga till lite text innan jag glömmer allt!




Rutschkanan ovan som såg ut som en orm var Alvas favorit, hon hade kunnat stanna där hela dagen om hon fått!


Det syns ju inte på bilderna, men veckan vi var på semester var nog den varmaste veckan under hela sommaren och vi höll på att svettas bort! Runt 30 grader var det om jag minns rätt, och dagen började med att vi inte fick plats på någon buss utan fick gå från vårt hotell vid Humlegården bort till Skansen. Det gick faktiskt ganska bra, men däremot när vi varit där hela dagen och höll typ på att svimma i värmen och Alva var så slut att hon inte orkade gå ens en meter så blev det lite jobbigare. Alva och Andreas kom med en buss på vägen hem, men eftersom det var barnvagnen som inte fick plats så fick jag gå hem med Elsa själv, var ganska less när jag kom till hotellet vill jag minnas haha.. Men sånt glömmer man fort, bara de roliga stunderna som man kommer att minnas om några år när vi kollar tillbaka på alla bilder ♥




Alva älskar verkligen hästar och vill ju gärna ha en egen som husdjur, så ponnyridningen var höjdpunkten för henne! Två gånger fick hon rida på samma häst, Mynta hette den.



Andreas och Alva besökte Akvariet medans jag och Elsa väntade utanför, kul att hon fick komma så nära de gulliga lemuerna!



Att det fanns karuseller på Skansen hade jag gömt, men Alva blev väldigt nöjd och åkte en del även fast vi besökt Gröna lund dagen innan!
 


Stackars Elsa tyckte nog att det var väldigt varmt, men glad var hon ändå vår lilla solstråle ♥




När vi varit på Lillskansen, ponnyridning, bland karusellerna och i Akvariet så ville hela familjen utom jag själv åka hem, men eftersom det känns som att man besöker Skansen för att kolla på djuren lyckades jag övertala dem att vi skulle gå hela rundan och kolla på de vanliga djuren med och det gjorde vi. Men det var inte bara vi som tyckte det var för varmt, typ alla djur låg och sov under nåt träd eller i nån buske så vi såg inte så många förutom typ älgen och bisonoxen (?) på bilden, så vi tog linbanan ner och avslutade dagen istället.




Här var Alva så trött så trött ♥ Hon håller Tigris hårt i famnen, hon fick välja ett mjukisdjur i Skansenshopen och valde den fina tigern!


Sådär, nu har jag bara ett blogginlägg från semester kvar att göra klart, nämligen från Göteborg! Hoppas det inte dröjer två månader tills det är färdigt bara.. Ha en fin kväll!

 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag fullkomligt älskar luemurer! De är så himla söta! Tänk om man kunde ha en som husdjur...

2014-09-27 @ 10:41:11
URL: http://www.designofluna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0