Höstkläder från Småfolk!

Publicerat: 2014-09-15 Kl: 19:24:50 | I kategori: Barnkläder |





Ni som följer mig vet att Småfolk är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till barnkläder, kollar man i min barnklädeskategori så består den mest av plagg från just Småfolk och jag köper både nytt och begagnat.

Så jag är så otroligt glad att vi ytterligare en gång har fått chansen att få hem ett paket med kläder från den senaste kollektionen att testa, i våras fick vi också chansen och de kläderna har varit välanvända i sommar. Höstens plagg kommer definitivt också att bli favoriter i garderoben så tack så mycket Småfolk
 
Småfolks kläder är färgglada med retromönster och det är det jag gillar med dem, sen så har jag alltid varit nöjd över kvaliten. Jag köper ju väldigt mycket barnkläder begagnat och tycker att de håller för flera barn. Höstens kollektion var inget undantag när det kommer till det färgglada, lila och gult verkar vara de stora färgerna och alla plaggen ser supefina ut!





Velouroverall och en bodysuit till Elsa. Alla plaggen hon fick var i storlek 74, jag tycker att Småfolk är helt normala i storleken, absolut inte små som många märken kan vara. Vissa plagg är till och med ganska stora, Alva har storlek 104/110 (4-5 år) i Småfolk men minst 116 om jag köper kläder på tex Lindex.





En handduk till vänster, och två olika mössor till Elsa. Rånarluvan är vändbar så att man kan ha både tigrar och elefanter, och just denna modell ser jag verkligen fram emot att testa! Hösten och vintern är ganska kall här uppe så det känns väldigt smart med en mössa som även täcker kinderna bra!




Klännig och tights till Elsa, så fina mönster och man blir så glad av de starka färgerna ♥



 
Slutligen varsin härlig fleecejacka, en lila till Elsa och en gul till Alva! Perfekta som jackor innan vintern kommer och tjejerna kommer att matcha varandra fint i sina färgglada kläder i höst!


Men precis som i våras så har även mina läsare här på bloggen och mina följare på instagram chansen att vinna ett gäng fina plagg från Småfolk, jag kommer att ha några giveaways här framöver så håll utkik!





Kommentarer
Postat av: Lisen

Härliga kläder i härliga färger😃👍

2014-09-15 @ 22:07:45
URL: http://www.nattstad.se/LISSEBO
Postat av: Elin - Livat på torpet

Så fina! Älskar kossa klänningen, helt underbar <3

2014-09-16 @ 12:13:41
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: Jullan

Men ÅHHHH vad fint! :) Inte ett dugg avis! :P
Hur är fleece jackorna? Är de tunnare modell eller är de tjocka? Jag har testat Molo innan men tycker ibland att de är lite väl tunna.

Svar: Ja men visst är det härliga plagg! Jag tycker de är helt normala, Elsas är lite fluffigare och mjukare eller vad man ska säga :) Jag har inte testat molos men jag tror inte att de är tjockare än dem tyvärr, kan återkomma när Alva haft sin utomhus och provat!
Elin

2014-09-18 @ 17:42:49
URL: http://www.wildlake.blogg,se
Postat av: Malin

Färgglatt och härligt, precis som det ska vara!

2014-09-20 @ 08:09:17
URL: http://www.designofluna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0