Lite nya bilder från elina studio!

Publicerat: 2014-05-16 Kl: 21:30:39 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag |





Jag har tyvärr inte så många minuter över till mitt företag elina studio nu när jag är mammaledig, de få minuterna jag lyckas få över går åt till att skicka fakturor och packa ordrar så jag hinner tyvärr inte sitta och rita på nya motiv så ofta. Väldigt synd för det är ju det som jag tycker är roligast såklart! Men några nya produktbilder har jag iallafall lyckats fota i veckan för mina två nyaste motiv.

Skogen ovan finns i både färg och svartvitt, det var ju meningen att det skulle bli en svartvit bild men så testade jag att rita den i färg också och då fick det bli båda.

 



Den här ballerinakaninen låg halvfärdig i nästan ett år innan jag lyckades skicka in den till tryckeriet och det var himla tur för den har jag sålt väldigt många av den senaste tiden vilket jag tycker är jättekul, tack till alla er som beställer ♥ Den finns i både den här mintgröna och med svart bakgrund, möjligtvis att det kommer en med rosa bakgrund inom kort också för jag är alltid lite extra svag för just rosa..


Trevlig helg förresten, glöm inte att min giveaway i samarbete med Småfolk avslutas på söndag så scrolla ner några inlägg för att vara med och tävla!



 

Kommentarer
Postat av: Krulliga Damen ♥ Stil, Inredning & Familjeliv

Vilken mysig blogg du har :)

2014-06-18 @ 09:51:22
URL: http://denkrulligadamen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0