Lite nya barnrumsprojekt

Publicerat: 2014-05-03 Kl: 17:26:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |





Nu när vi varit sjuka så länge så försvann verkligen all ork, och tyvärr även lusten till fortsätta med några roliga projekt här hemma som jag såg fram emot tidigare. Jag hoppas dock att lusten kommer tillbaka i takt med lite mer energ!
 
I vårt sovrum har vi ju tapetserat en vägg där jag ska göra iordning en hörna åt Elsa, men det hade helt avstannat för tillfället och jag räknade med att den nya stringhyllan skulle ligga orörd i sin förpackning i minst några veckor till. Men jag hade tur,  peppen kom tillbaka lite igår då Anna ringde och frågade om de skulle komma förbi med slagborren och hjälpa mig eftersom de ändå precis hängt upp en stringhylla hos sig! Ja tack, och det sa bara svisch så var den nya hyllan uppe så tack för det! Bilder kommer så fort jag hinner och nu väntar bara lite piffande som några tavlor och pompoms så är Elsas hörna klar!

I Alvas rum hade jag planer på att göra om hennes kuddhörna, jag har tidigare köpt en sån fin sänghimmel från Miniroom.se som jag ska sätta upp där istället och göra en liten kombinerad koja och mindre myshörna än vad hon har nu, tror verkligen att hon kommer att gilla det! Men det blir ett senare projekt alltså, måste bara få tillräckligt energi till att orka med vardagen först. Det största problemet just nu är att Elsa vägrar ta flaska och napp samt vill äta hela nätterna, så det var några månader sedan jag sov mer än två-tre timmar i sträck vilket börjar märkas på dagarna. Zzzz alltså..




Några av alla fina favoriter samlade! Huskudde från Lucky boy sunday, dockor från Sirlig och Miniroom.se (kommer snart in igen på Miniroom.se vet jag), rosa stickad molnkudde från Bla bla kids, och vit molnkudde och ballerinadocka från Etsy.



De här bilderna har legat i ett utkast i flera veckor, så de är inte dagsaktuella men jag har inte hunnit fota så mycket den senaste tiden! Sen så ser det ändå ganska likadant ut i Alvas rum hela tiden förutom ordningen på kuddarna ungefär, så det ska bli spännande att se om det blir bra med den nya sänghimmeln!


Trevlig lördag på er som kikar in här ♥ För er som frågat om min giveaway från Småfolk, den blev lite försenad eftersom vi var sjuka så länge men nästa vecka räknar jag med att den kommer upp så kika gärna in om några dagar och var med och tävla!

 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Så himla färgglatt och fint!! Älskart!

Svar: Tack snälla du, vad roligt att höra :)
Elin

2014-05-03 @ 18:19:31
URL: http://joherman.blogg.se
Postat av: Linda

Vilket fint rum :)

2014-05-03 @ 22:47:29
URL: http://hemmahoslin.blogg.se
Postat av: hos familjen vanlig

Fint som alltid, men känner du aldrig att alla kuddar o fina dockar har kostat för mycket? Jag handlar mycket till barnen men just när det gäller "pynt" så snålar jag ihop lite...
kram j.

Svar: Tack söta du! Jag förstår precis hur du menar, vissa grejer känner jag är lite dyra men jag köper hellre några få dyrare grejer som jag verkligen tycker om än många halvfina grejer! I alla andra kategorier snålar jag massor, men just barngrejer blir jag så glad av så det unnar jag mig helst om jag får välja! Sen så är inredning typ det enda intresset som jag hinner med just nu och som jag tycker är roligast, jag har inga hobbys som kostar pengar, köper knappt några kläder åt mig själv längre utan bara till barnen men begagnat, röker inte, dricker typ aldrig, alltså nästan inga pengar alls på nöjen. Så då om jag lägger en femhundring varje månad på något onödigt till barnrummen försöker jag intala mig att jag förtjänar det ;) Men är det något som är dyrare än så så försöker jag sälja andra grejer, har ett konto som jag får in pengar på när jag säljer på tradera som är mitt "shoppingkonto", när det är tomt så köper jag inget förrän jag sålt något annat! Sen så är jag väldigt bra på att fynda, letar alltid rabattkoder och väntar tills det är erbjudanden typ 20% på ett köp, och så får jag en del erbjudanden och fina grejer i olika samarbeten med företag via min blogg också! Men jag förstår helt hur du menar, får alltid lite dåligt samvete när jag köper något onödigt även om jag inte köpt en enda grej till mig själv på flera veckor.. Kram Elin
Elin

2014-05-05 @ 06:34:42
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: jenny - gravid & mamma i nashville

Vilket dröm-rum alltså!
Säger det igen. Jag vill flyga dig över hit så du kan dekorera mina kiddos rum ;)

Och duuu! Så himla lustigt. De där kläderna jag önskade från dig som du la ut på tradera, budade min mamma på i smyg & vann! haha. Så jag får det älskade POP settet. Tjohooo!

2014-05-05 @ 14:37:35
URL: http://jennybenny.se
Postat av: Lisen

Å herregud vilket fint rum!! Perfekt inspiration för mig som väntar en flicka och snart ska börja inreda barnrummet!! Gillar verkligen din stil och kommer följa dig för mer inspiration!! Ha en fin dag:)

Svar: Men tack snälla du , vad roligt att höra! Grattis till din lilla tjej också :) Kram Elin
Elin

2014-05-08 @ 17:33:32
URL: http://www.nattstad.se/LISSEBO

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0