Vår midsommar!

Publicerat: 2014-06-20 Kl: 22:41:07 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |





Hoppas att ni haft en mysig midsommar! Här blev det lite ändrade planer mot för vad det var planerat, men väldigt mysigt ändå! Regnet gjorde att vi struntade i det traditionella firandet på Gammlia, inte så roligt att ha picknick och dansa i spöregn. Så istället åkte vi förbi Alvas farmor och farfar och fikade, och sen vidare till mina föräldrar där vi skulle grilla! Som tur var så var det uppehåll precis när grillen sattes igång, men det har varit både spöregn, hagel och sol idag. Som det brukar på midsommarafton ungefär alltså.



Jag skulle tro att vi har haft ungefär samma meny som majoriteten av Sverige idag! Sill och potatis till förrätt och en massa gott grillat till huvudrätt. Sen blev det äppelpaj vilket gjorde att vi inte orkade några jordgubbar som det var tänkt, men vi går inte och lägger oss hungriga ikväll om man säger så..

 
Min mamma och Alva gjorde kransar tillsammans! Eller Alva ledsnade väldigt snabbt så min mamma fick mest stå ute i kylan och regnet och binda kransarna själv, men väldigt fina blev dom!
 

Det blev mest bilder på barnen, roligast att fånga dem på bild! Helst hade jag velat ha en bild på oss alla fyra tillsammans, men det är oftast bara att glömma och jag tror bara vi har lyckats fånga hela familjen på bild vid ett enda tillfälle sen Elsa föddes. Det blev flera väldigt fina bilder idag, men sanningen är att jag fick muta Alva några gånger för att ställa upp på bild haha, hon är inte lika lättfotograferad som Elsa längre! Tur man inte kommer att minnas sånt när vi kollar tillbaka på bilderna om tio år eller så!





Kommentarer
Postat av: Silke

Härliga och fina kransar !!
Trevlig midsommar! 🌷 🌺 🌷 🌺

2014-06-20 @ 23:58:40
URL: http://silkez.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vilka härliga midsommarbilder, och fina kransar.. ;) här mutas det för fullt när stora tjejen ska posera på kort ;)

2014-06-21 @ 07:50:43
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Johanna

Så fina midsommartjejer!!

2014-06-21 @ 15:55:31
URL: http://joherman.blogg.se/
Postat av: Julia Wildsjö

Tänkte precis fråga hur du får Alva att stå så fint på bild, Alice vänder oftast bort huvudet, räcker ut tungan eller gör andra konstiga miner, allt för att inte fångas på kort. Hahaha

2014-07-01 @ 22:30:17
URL: http://www.wildlake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0