Sjätte juni!

Publicerat: 2014-06-07 Kl: 21:35:00 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |





Igår fyllde jag år, så medans de flesta firade Sveriges nationaldag så hade vi födelsedagskalas här hemma! Det är verkligen skönt att sjätte juni blev en röd dag i almanackan för några år sedan, inte helt fel att få vara ledig på sig födelsedag. Nog för att jag ofta jobbar på röda dagar, men i år är jag ju mammaledig! Jag vågar knappt skriva hur mycket jag fyller, sen jag fyllde trettio så slutade jag räkna typ..

 



Dekorationerna i taket kommer från Lagerhaus och hänger kvar sedan Elsas dop för två veckor sedan, första veckan var jag för lat för att plocka ned dem men sen kom jag på att de kunde hänga kvar en vecka till inför min födelsedag så slapp vi dekorera något mer. Jag fick så himla mycket fina presenter, man skulle ju nästan kunna tro att jag fyllde jämnt med tanke på den stora presenthögen!

De snyggaste paketen stod dock Andreas för när jag blev uppvaktad på morgonen, han hade nämligen slagit in sina paket i julpapper! Han tyckte att det var lika bra att välja ett papper som jag inte skulle bli sur att han tagit fel på, jag har ju massor av fina pysselpapper från Blafre och Ferm living som jag är väldigt rädd om, och tydligen så är det bara jag som ser skillnad på dessa och vanligt presentpapper som ligger i samma korg haha..


 
Det bjöds på smörgåstårta, prinsesstårta och en massa kakor, och som vanligt så blev det massor över så det blir att äta smörgåstårta nu i några dagar!
 


Jag fick så himla många fina presenter, har verkligen världens snällaste familj! Väldigt mycket inredning vilket jag ju gillar.. Ovan syns en förvaringskorg från Ferm living som vi ska förvara leksaker i i vardagsrummet!



Bland annat skålar från Filippa K som jag velat ha i flera år, en snygg bokstavsmugg som matchar Elsas set som hon fick i dopppresent, sax från Hay, böcker, lite smink och presentkort! Tusen tusen tack alla ni som kom och firade ♥
 

Kommentarer
Postat av: sandra

Var har du köpt elsas solhatt?

Svar: Menar du den vita som syns några inlägg längre ner? Den har jag köpt på Åhlens, har den även i rosa :)
Elin

2014-06-09 @ 10:35:15
Postat av: Johanna

Grattis i efterskott!

Svar: Tack så mycket :)
Elin

2014-06-09 @ 19:02:11
URL: http://joherman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0