Hej då juni!

Publicerat: 2014-06-30 Kl: 22:22:00 | I kategori: Instagram |





Alltså jag fick typ en chock häromdagen när jag insåg vilket datum det är, jag har inte riktigt koll på varken datum eller dagar nu när jag är mammaledig och tycker inte alls som att det känns som juli imorgon. Alva frågar ofta när sommaren egentligen börjar, och då försöker jag förklara att det är redan är sommar trots att hon har tvingats använda både skaljacka och mössa den senaste tiden på grund av det kalla vädret. Nu håller vi tummarna för varmare väder i juli så att vi kan bada någon gång, Alva har ju sommarlov i åtta veckor till och det blir lite trist när det är så dåligt väder.

Juni har verkligen bara svischat förbi tycker jag, har verkligen inte hängt med alls. Vi har firat både min födelsedag och midsommar, jag har fixat några projekt i Alvas rum, ritat lite på nya motiv och råkat köpa lite fler kuddar till hemmet. Låter ungefär som en vanlig månad alltså!

Jag vill även passa på att tipsa om en väldigt bra rea på barnkläder från Småfolk, jag vet att det är fler än jag som gillar dem! Hjärtat mitt har nämligen 50% på alla kläder från Småfolk, och även Geggamoja bland annat, så det blev en liten beställning där idag på några klänningar till tjejerna. Just klänningar tycker jag är svåra att hitta till bra rea, oftast är det bara 30-40%. Så skynda fynda innan alla godbitar tar slut!

Ett litet tack också till alla er som läser och kommenterar på bloggen, så roligt att ni hänger kvar trots att jag inte har tid att blogga lika ofta som tidigare ♥ Nu har Alva sommarlov i åtta veckor, och fyra av dem är jag själv med barnen då Andreas jobbar, så datortid är nog ett minne blott. Däremot uppdaterar jag desto mer på instagram, så följ gärna där istället, @elinochalva!


Kommentarer
Postat av: Lisen

Underbara bilder!! Ja Juni bara försvann, som gravid i v 33 tycker jag att det är skönt😃 Hoppas Juli blir varmare och mysigare så skal jackan får stanna i garderoben💞

2014-07-01 @ 05:07:08
URL: http://www.nattstad.se/LISSEBO
Postat av: Julia Wildsjö

Tack för tipset om Hjärtat Mitt! Har verkligen legat i nu och spanat runt på alla reor i typ alla webshoppar men Hjärtat Mitt hade jag glömt. ;) Blev en beställning på två jumpsuit till Wilma. :) Tycker också att det är väldigt svårt att hitta klänningar, nu har tjejerna redan så mycket klänningar så det är lite av ett köpstopp där men till en annan gång. :)Ja dator tid är verkligen ett minne blott nu för tiden. Haha

2014-07-01 @ 11:47:57
URL: http://www.wildlake.blogg.se
Postat av: Patricia

Har beställt två klänningar till min klänningtokiga tjej! Tack för tipset! Jättesnabb leverans också! 👍👍👍

Svar: Vad bra att tipset uppskattades :)
Elin

2014-07-03 @ 20:42:34
URL: http://minisar0811.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0