Säg hej till kaninmamman!

Publicerat: 2014-07-16 Kl: 22:58:42 | I kategori: Barnprylar |





De här kanindockorna alltså, det har nästan blivit en hysteri kring dem på instagram och jag får fortfarande massor av frågor om dessa på just instagram och via mail trots att det var nästan ett år sen jag köpte den rosa! Men de är verkligen hur söta som helst, fortfarande mina överlägsna favoriter bland alla fina gosedjur vi har hemma!

När jag googlade runt i höstas eller nåt så upptäckte jag att det fanns en större version också, men det tog sin lilla tid att hitta den. Några månader av googlande närmare bestämt, och så tog det säkert två månader innan jag fick hem den, trodde faktiskt att den försvunnit på vägen. Alva blev överlycklig (inte lika överlycklig som mig själv dock haha..), Ååh titta, det är ju mamman till de andra kanindockorna sa hon när hon öppnade paketet!




Den fina rosa pallen är också ny, den köpte jag på Åhlens i veckan. Jag köpte en mintfärgad också som Elsa ska få ha vid sin säng som ett litet nattygsbord, känns som att jag köper dubbelt av allt fint jag hittar nu för tiden!

 
Det var verkligen ett bra köp med den fina sänghimmeln, Alva älskar att sitta därinne och leka med sina kompisar eller bara bläddra i någon bok!


Förresten, ikväll avslutas tävlingen i samarbete med Mooncake där man kan vinna en valfri produkt, så kika gärna in r och tävla!






Kommentarer
Postat av: Lisen

Ja dom är ju så söta o jag bara älskar din myshörna!! Man vill verkligen bara krypa in där o bulla in sig i alla kuddar o läsa nånting😃

Svar: Tack snälla du! Ja myshörnan är en riktig favorit här hemma, rekommenderas verkligen i alla barnrum :)
Elin

2014-07-17 @ 02:51:03
URL: http://www.nattstad.se/LISSEBO

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0