Vår nyårsafton!

Publicerat: 2014-01-01 Kl: 17:45:51 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |





Hoppas att ni alla haft en bra start på det nya året och hej 2014! Vi firade nyårsafton hemma hos Anna, Jocke och Mika med Annas bror med familj, jätteskönt att ha nära hem när man inte visste på vilket humör Elsa skulle vara, men det blev en jättelyckad kväll! Jättretrevligt med god mat, Alva och Mika lekte hela kvällen och Elsa sov ungefär från när vi kom vid 15-tiden till 20.30 på kvällen med bara nån matpaus och några få vakna minuter, det blev till och med så att hon sov för mycket då vi inte kom isäng förrän närmare två. Men det var ändå skönt att kunna äta i fred, inte varje dag man äter trerättersmiddag!




Bordet var fint nyårspyntat och hela bardisken var fullt av godsaker! Alva och Mika var väldigt peppade och röjde runt hela kvällen ända tills Alva slocknade i Mikas säng efter 22-tiden någon gång. Elsa däremot somnade exakt på tolvslaget men vaknade igen när vi gick hem en timme senare, tur hon är en riktig sjusovare och sover tills tio-elvatiden på morgonen.



Tjejerna var ganska nöjda över att ha fått ett eget litet bord, och servetterna i knät hade de också!

 
Vi var ju tre par som firade ihop och alla hade med en rätt. Vi hade med förrätten som bestod av toast med avocado och räkor!
 

Camilla, jag och Anna! Och en sovande Elsa, här hade hon precis vaknat men bestämde sig för att sova lite mer. Det var två bebisar med på firandet, lilla Lova ovan var bara två veckor äldre än Elsa och båda bebisarna skötte sig exemplariskt under hela kvällen måste jag säga! Jag var som sagt lite orolig för att Elsa skulle skrika sig igenom kvällen, men så länge man gick runt och bar henne så var hon nöjd som tur var!

 
Huvudrätten som värdparet stod för bestod av reninnerlårfile och renstek om jag minns rätt, tillsammans med potatisgratäng och flera goda såser. Efterrätten var frusen cheesecake med pepparkaka och blåbär, så himla gott alltihopa!

 
På kvällen spelade vi spel och vid tovlslaget kollade vi på fyrverkerierna, tack gänget som var med för en trevlig kväll och bra avslut på 2013!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fina bilder :)

2014-01-01 @ 17:56:45
URL: http://www.jessicaantemyr.blogg.se
Postat av: Sofia

Vilka härliga bilder :-)

2014-01-01 @ 18:14:10
URL: http://lovejournal.blogg.se/
Postat av: Desireé @homeanddesire

God fortsättning! :D

2014-01-01 @ 18:38:05
URL: http://www.homeanddesire.se
Postat av: Tess

Det ser riktigt härligt ut! :) Kram

2014-01-01 @ 21:49:38
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: Elin - Livat på torpet

Vilket härligt firande! Och vi åt också frusen cheescake till efterrätt på nyår :)

Önskar er ett fint 2014!
Kram

Svar: Tack detsamma Elin! Alltså frusen cheesecake, det är den bästa efterätt jag vet!! När jag var liten och vi hade gäster så hoppades jag alltid att min mamma skulle göra en sån, det var en favorit redan då :)
Elin

2014-01-02 @ 07:26:46
URL: http://www.elinteg
Postat av: Boosse

Gott nytt år! Hoppas att 2014 kommer att innehålla massor av kärlek och glädje!
Vi var bortbjudna och Maribel höll sig vaken tills vi åkte hem 02.30. Eftermiddagsnapen gjorde susen :)

Svar: Tack detsamma fina du! Vad duktig hon var på att hålla sig vaken, inte alla barn som skulle orka det, hoppas att ni fick sovmorgon då dagen efter ;) Kram
Elin

2014-01-02 @ 21:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0