I köket hemma hos oss!

Publicerat: 2014-08-26 Kl: 22:24:05 | I kategori: Hemma hos oss |





Den här helgen har varit väldigt innehållsrik, den började på sämsta tänkbara sätt då Elsa fick hög feber på fredagskvällen och höll mig vaken i princip hela natten. Kanske att jag slumrade till någon liten kvart här och där, men det var inte många minuter. Så lördagen gick jag mest runt i en trötthetsdimma, planen var egentligen att piffa och städa här hemma då vi hade ett inredningsreportage inbokat på söndagen som jag sett fram emot!

Duktiga och otroligt gulliga inredningsstylisten Emma Olai och fotografen Cecilia Möller var det som besökte oss, och eftersom de arbetar på frilansbasis så vet man inte innan vilken eller om någon tidning köper bilderna till ett reportage men man får hålla tummarna!

Jag var så himla nervös innan, det finns så himla många fantastiska hem bland alla inredningsintresserade människor som jag följer på instagram och de man ser i favvotidningar som Family living, och jag ser verkligen inte mig själv på samma nivå som dem. Men det var verkligen helt otroligt roligt och gick jättebra, trots tidsbristen innan. När lägenheten var helt piffad och klar utan leksaker på hela golvet så kändes den riktigt fin, och det ska bli så spännande att se om det hamnar i någon tidning framöver! Men även om det inte gör det så är jag jättenöjd ändå, det var så himla roligt att få bli tillfrågad om något sånt här kul ♥





För att slippa bildbomba alla mina följare på instagram tänkte jag visa lite bilder här i bloggen också såklart, och först ut blir köket! Det är det som jag gillar med att blogga, man kan ha mycket fler bilder och text än på instagram och för mig som har svårt att bara skriva en rad per bild så är bloggen fortfarande min favvo trots att jag inte hinner blogga lika ofta längre.

Jag shoppade lite inredningsdetaljer på stan i veckan, och det blev en hel del till köket. Jag är varken speciellt intresserad eller duktig på att laga mat, så just kökstrender är inte min starka sida. Men jag har inspirerats en del av bilder på instagram och min fina vän Anna som har väldigt snyggt i sitt kök jämt, och det var hon som tipsade mig om Nicolas Vahes snygga produkter för några månader sedan! Marmorbrickan med det som står ovanpå är nytt och inhandlades på Designbutiken där jag hade flera presentkort, helt perfekt. Sen tyckte jag att det blev så fint när Emma ställde fram citrusfrukerna i min marimekkoskål, så den får stå framme jämt från och med nu tror jag!




Stringhyllan i köket fick sig en ny blomma eftersom min förra visst vissnade (ni som känner mig blev nog inte förvånade..), men annars ser den ut precis som innan!
 


Marmorbrickan är nyinköpt, men det andra hade jag sen tidigare. Kopparljusstaken från Hm home, stenlyktorna och de höga ljustsakarna från Lagerhaus och den rosa vasen från House doctor.

 
Ovan skymtar de fina lamporna från Lagerhaus som jag hängde upp ovanför köksön för någon månad sedan, det tog ju bara nästan tre år innan vi köpte lampor dit!


Bilder på resten av lägenheten kommer en annan dag, ha en fin kväll!

 





Kommentarer
Postat av: frupastell

Väldigt fint!

2014-08-27 @ 09:01:28
URL: http://frupastellochjag.blogg.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Herreminje va fint du har hemma! Och nu fick jag en m a s s a inspiration till våra stora fönster i vardagsrummet. Nu ut och nätshoppa lite ;)
Kram

2014-08-27 @ 09:43:11
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: Elin - Livat på torpet

Herreminje va fint du har hemma! Och nu fick jag en m a s s a inspiration till våra stora fönster i vardagsrummet. Nu ut och nätshoppa lite ;)
Kram

2014-08-27 @ 09:43:52
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: livet med Asperger och kronisk smärta

så fint

2014-08-27 @ 12:45:15
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Johanna

Jätte fint!

2014-08-27 @ 15:14:44
URL: http://joherman.blogg.se/
Postat av: Kim

Så fint du har det! Vad heter tapeten?

Svar: Den kommer från midbec och heter något med missprint :)
Elin

2014-09-01 @ 19:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0