Härliga höst!

Publicerat: 2013-09-29 Kl: 21:34:55 | I kategori: Utomhus |





Den här veckan har vi mest klagat på det kalla och regniga vädret, men så kommer plötsligt dagar som den här så är och vips så tycker man att hösten är riktigt härlig! Vi har spenderat dagen med Anna, Jocke och Mika i lekparken och på gården. Grill, lek och såpbubblor blev dagens aktiviteter, lagomt en söndag.





Sen har jag blivit lite traderaberoende igen efter att inte shoppat så mycket barnkäder det senaste året. På bilderna har Alva på sig en skaljacka från Polarn o pyret som jag fick hem i veckan, hur fin som helst och kostade 200 kronor. Som hittat. Hon hade storlek 98 i sin förra jacka som är för liten nu, den här är 110 så hon har hoppat över en hel storlek. Det behövs både höst och vinterskor samt ny overall och vinterhandskar och mössa i år, så kan man hitta något av det på tradera så blir det ju lite billigare iallafall! Sen har jag råkat buda hem några plagg till bebisen också, men det är lite svårt att låta bli när man får köpa en jättefin body + byxa för en tia, och en märkesbody för en tjuga. Jag får visa sen när jag fått hem det!





Trevlig kväll på er! Sen måste jag bara säga att det är superkul att så många av er velat köpa de nya motiven som jag bloggade om häromdagen, speciellt den svartvita ugglan blev poppis ♥



 

Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Hösten är en nästan magisk årstid! Synd bara att den är så kort ...

Och det är perfekt att fynda billigt. Ofta är det ju inte ens slitet :)

Kram

2013-09-30 @ 08:43:50
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Karin O

Vilka mysiga höstdagar. Vill hoppa in i bilderna:)
Kram!

2013-10-01 @ 05:26:04
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: Malin

Jag vet inte hur många gånger jag försökt fota såpbubblor men lyckas aldrig få till det!

Svar: Nej inte jag heller, lyckades inte här heller för typ alla bilder som blev bra som jag tog med i bloggen var det Andreas som tog hehe.. ;)
Elin

2013-10-01 @ 09:49:50
URL: http://www.designofluna.blogspot.com
Postat av: Jenny - mammaliv i Nashville

Det ser ut som ni har en underbar höst! :)
Och vad härligt att fynda! Önskar det gick att göra lite mer kvalitetsfynd här på loppis etc. men det är väldigt sällsynt tyvärr samt kvalliteten på kläder är ju inte alls toppen. Underligt!

2013-10-02 @ 15:30:35
URL: http://jennybenny.se
Postat av: Boosse

När det är så billigt har man igentligen inga ursäkter till att inte fynda!
Jo tack vi mår bra. Den senaste tiden har innehållt både glädje och sorg. Det finaste mitt i allt är Maribels lillebror Marvin som blir 4 månader om en vecka. Nu förstår jag att det måste varit väldigt längesedan vi hördes av.

Svar: Vad tråkigt att höra att det varit jobbigt, men verkligen jättekul med en lillebror! Jag tror inte att jag visste det så du har rätt i att det var längesen :) Kram
Elin

2013-10-02 @ 22:31:54
Postat av: Jullan

Är det hos dig man ska gå Tradera kurs då? Så billigt lyckas jag aldrig fynda. Har du nåt speciellt knep? Har försökt få hem en overall till bebis men alla drar ju iväg så f*rbannat!

Svar: Nej inga speciella knep tyvärr, det kan sluta hur som helst! Ibland vinner jag saker jättebilligt, och ibland går priserna upp jättemycket men då slutar jag alltid bjuda i tid då jag inte vill betala för mycket. Men ibland om det är något man verkligen vill ha som inte finns någon annan stans kan jag betala lite mer! Oftast slutar auktioner på morgonen och dagen billigare eftersom det inte är lika många som kan bjuda då. Jag har köpt två overaller till bebisen, en för 100 kr och en från Småfolk för 150, det är kanske mycket för att vara tradera men ändå flera hundra billigare än nypris så det beror ju på hur billigt man vill ha :) Men det som är inte något speciellt märke brukar gå billigt tycker jag!
Elin

2013-10-07 @ 06:32:38
URL: http://www.wildlake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0