Godnattmoln och cirkus!

Publicerat: 2013-10-24 Kl: 13:21:49 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag |




Nu har jag skickat in två nya motiv till tryckeriet, den här cirkusen ovan var den första bild jag ritade på datorn för något år sedan, sen har den bara legat halvfärdig. Men ju längre tid det går desto svårare är det att få något helt klart, så till slut skickade jag in den ändå trots att jag säkert skulle kunna ändra på massor av små detaljer och färger. Förhoppningsvis blir det bra ändå, det blir lite dålig kvalitet på bilderna som man laddar upp här i bloggen men de ser finare ut i tryck. Jag har flera motiv som ligger halvfärdiga som jag ville bli klart med innan bebisen kommer, men jag har verkligen inte ork att sitta flera timmar vid datorn så nu nöjer jag mig med dessa för ett tag.





Om cirkusen innehåller en massa detajler så är Godnatt-molnet helt tvärtom väldigt enkel eller vad man ska säga. Det tog inte flera månader att rita som det brukar göra utan snarare en dag, men jag gillar dem ändå! Jag har kommit fram till att alla mina motiv inte behöver vara jättemycket detaljer och sånt utan att det kan vara fint med något enkelt också!

Helt till något annat, jättekul att så många nya läsare hittade hit igår! Min tjockismage syntes på blogg.se vilket ledde till en massa söta kommentarer. Precis sånt man behöver när man är höggravid och inte känner sig så himla på topp ♥

Sen till något helt annat igen, Alva premiärcyklade heela vägen till förskolan imorse! Jag hade lovat att hon skulle få cykla med sin nya cykel men sen så har det ju typ spöregnat varje morgon. Hon var iallafall jättestolt, även om hon satte sig ner på backen några gånger och suckade "Men åååh, nu är jag helt slut. Jag måste vila en stund mamma.." Men trettio sekunder senare var hon uppe på cykeln igen och det tog nog bara tio minuter innan vi var framme! Jag trodde inte hon skulle orka hela vägen men det gick superbra såklart!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra Nilsson

Åh jag vill gärna köpa cirkus-postern när den kommer! Tror du att du hinner få dom innan jul? Kram

Svar: Vad roligt att höra! Ja inom några veckor finns den att köpa, skulle tro i början på november någon gång :) Jag skriver ut i bloggen direkt den finns i lager! Mvh Elin
Elin

2013-10-26 @ 22:53:56
Postat av: Jessica

Hej,

Älskar alla dina tavlor. Vi ska ha en liten bebis i mars och har inte kollat vilket kön de blir. Himla mysigt men svårt ibland när det gäller inredning men dina fina tavlor passar så bra till både pojke ocj flicka. Ska beställa när den nya cirkus tavlan kommit :)

Svar: Hej! Grattis till bebisen! Vad roligt att du gillar cirkusen, det var min tanke med den att den skulle passa till både flickor och pojkar oavsett och oavsett vilka färger man gillar :) Jättekul att höra att du vill köpa den sen!
Elin

2013-10-29 @ 07:48:40
URL: http://myckelite.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0