Senaste veckan!

Publicerat: 2013-03-05 Kl: 23:01:00 | I kategori: Instagram |





Jag tänkte göra en liten sammanfattning av den senaste veckan med instagrambilder, så som jag brukar göra när jag inte hunnit fota något annat. Men jag måste säga att jag älskar instagram och är totalt beroende vilket jag märkte häromdagen då jag hade glömt min telefon hemma, och fick abstinens den 40 minuter långa bussresan till jobbet som jag då tillbringade genom att kolla ut genom fönstret och samtidigt leta igenom alla fickor och väskan efter telefonen en gång till..

Bilderna visar lite blandat smått och gott, ett cirkuslejon som jag håller på att rita på, några bilder från Alvas rum, alla kuddar som jag samlade ihop för att undvika att bli nerkräkta när Alva var magsjuk (förutom Instagram är jag nog beroende av kuddar..) och den fina ugglemattan som Anna köpt till Mikas rum. Det var flera som frågade vart den kommer ifrån, och märket är Designers guild. 

I helgen har vi bland annat firat Alvas morfar som fyllt år samt varit på bio tillsammans med Anna och Mika och sett Tingeling! Det var tredje gången Alva var på bio, tidigare har vi ju sett Lilla Anna och långa farbrorn två gånger, och helst hade Alva sett den en tredje gång. Kanske att hon var lite för liten för Tingeling, den är ju ändå ganska lång och snabb i handlingen, eller så var det bara för att hon var trött. För ungefär fyra gånger ställde hon sig upp och skrek "NU VILL JAG GÅ HEEM" haha, men jag lyckades hålla henne kvar hela filmen.. Bokrean besökte vi också, jag älskar bokrea och det blev en hel hög nya böcker till Alva vilket jag kan visa och tipsa lite mer om i ett annat inlägg!





Kommentarer
Postat av: emma w

Vem vann tävlingen? Orkar snart inte hålla tummarna längre. :-)

Svar: Hej! Vinnaren presenterades i inlägget med molnpysslet, längst nere i i lägget! Kom på precis att jag ju faktiskt skrev att vinnaren skulle presenteras i tävlingsinlägget, det glömde jag helt bort :( ska genast skriva dit det där också! Mvh Elin
Elin

2013-03-06 @ 16:14:09
Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Älskar verkligen Alvas rum! Och det där med att ha klippt och klistrat till molnen på vimplarna, så finurligt!! :)

TACK också fina du för att du röstat på Tore!
Kram

2013-03-07 @ 19:14:30
URL: http://www.elinteg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0