Nån umebo som vill köpa en expedit/moln/ugglor?

Publicerat: 2013-02-18 Kl: 20:19:00 | I kategori: Allmänt |





Där expedithyllan står ska Alvas gamla klädgarderob in istället. Men inte med kläder utan för att förvara leksaker! En hylla för spel och pussel, en för lego och tåg och översta hyllan för allt annat typ. Alvas rum är så litet att det lätt ser rörigt ut, och den där hörnan ser alltid stökig ut hur man än gör. Så ett vitt stängt skåp blir nog bra för att lungna ner lite grann.



Ikväll har vi varit nere i vårt överfulla förråd och försökt rensa lite grann vilket var väldigt välbehövligt. Det har varit så fullt att man inte kan öppna det utan att saker rasar ut, så det skulle vara skönt att bli av med en del. I vanliga fall så har jag varit duktig på att rensa och sälja på tradera, men de senaste åren har bara allt samlats i påsar och högar lite varstans vilket är lite ångestframkallande. Det är leksaker, overaller, skor och kläder från Alva men även mina egna. Jag har så många jackor och skor jag inte använder att jag nog inte kan räkna dem, det har satt sina spår i garderoben av att ha jobbat på H&m i åtta år. Någon gång ska jag ta tag i säljandet, någon gång. Det slutar alltid med att jag inte orkar sälja utan skänker bort typ fem kassar med kläder varje gång jag rensar vilket ju också känns bra såklart, men någon krona vore skönt att få in.

Men jag börjar lite smått med några större prylar som jag inte orkar skicka, så är det någon i Umeå som är intresserad av det nedan så skicka ett mail till [email protected]. Förtur till den som köper typ allt på en gång ;)





Vit expedithylla från Ikea. Den har varit både liggande och stående så det kan hända att det är tussar på båda sidorna. Säljes för 400 kr hade jag tänkt. SÅLD! Vi som bor i Umeå måste ju betala antingen frakt eller bensin 500 kr för att ta oss till Ikea så jag tror ikeapriserna är högre här uppe ;)





Wallstickers med ugglor, jag har en tendens att köpa två av saker jag fastnar för. Här kan man se hur de ser ut på Alvas dörr, men det stora trädet som hon har på dörren ingår inte i denna. Däremot är det både fram och baksida, det är samma klistermärken på baksidan också. Säljes för 100 kr. SÅLD!

Vill. verkligen. inte. sälja. dessa.. Men jag har insett att de aldrig kommer att komma upp på väggen så det är väl lika bra. Tre rullar rosa molntapet från Färg & Form, nypris 400 kr st. Säljes för 300 kr st eller alla tre för 800 kr. Den ena har plasten lossnat lite på men är inte helt öppen.

 



Två stycken rejäla förvaringslådor i trä från Kids concept. Rosa med kronor på. De passar in i Ikeas expedithylla och kostar i nypris 360 kr st. I det här extremt gamla inlägget kan man se hur de såg ut i Alvas gamla rum. Säljes för 400 kr för båda.

Sådär, det var det. Massor av saker kvar att sälja men det får bli några saker i taget, och det som inte är så stort lägger jag säkert upp på tradera och facebookgrupper efterhand. Men den som är intresserad kan som sagt maila till [email protected]!

Ja men just ja. Jag glömde att vi även har en blå badbalja från Ikea, 50 kr för den!




Kommentarer
Postat av: Mira

Åh, dina wallstickers skulle jag mer än gärna köpa om du orkar skicka dem??? (Betalar såklart frakt isåfall)

Kram Mira

Svar: Men vilken otur, de är de enda som redan hunnit bli sålda! Men om köparen ångrar sig så vet jag att du är intresserad! Kram Elin
Elin

2013-02-18 @ 21:44:27
URL: http://mirandalux.se
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Fina saker, men inget vi behöver eller har råd med just nu tyvärr.

2013-02-18 @ 22:42:41
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Caroline - Längtan efter fler barn!

Synd att jag inte har en dotter annars hade jag slagit till direkt på tapeterna! :)

2013-02-18 @ 23:34:19
URL: http://caroliinea.vimedbarn.se
Postat av: Sanna

Åh vill absolut ha tapeterna, men kan inte tapetsera och har inte råd denna månad heller :(

Kram Sanna

Svar: Ja de är superfina! Jag kan inte heller tapetsera så det är nog därför de bara legat och skräpat, men så onödigt att de inte kommer till användning! kram
Elin

2013-02-19 @ 00:23:03
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Underbara tapeter! Synd att jag inte vet om bönan är en Nils eller Ingrid än ;)

Och det kommer verkligen att bli toppen med en garderob som förvaring. Bara att stänga igen när man vill slippa se alla leksaker ;)

Kram

Svar: Ja de är verkligen superfina, men så onödigt att de inte kommer till användning! Jag hoppas att det blir bra med garderoben, den är lite bredare än hyllan så jag är liite orolig att det kommer att bli för trångt mot kistan men håller tummarna ;) Både Nils och Ingrid är jättefina namn, blir spännande att se vem det blir :) Kram
Elin

2013-02-19 @ 09:24:00
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Emma

Hej! Du säljer möjligtvis inte de gula molnboxarna?;)

Mvh Emam

Svar: Hej! Nej tyvärr är de inte till salu, de köpte jag för bara någon månad sedan så har inte tröttnat på dem än ;) Men jag tyckte jag såg dem på rea hos lekmer.se!
Elin

2013-02-19 @ 09:24:07
Postat av: Emma

EMMA ska det ju såklart stå;)

2013-02-19 @ 09:24:56
Postat av: LILITH - Boktokig mamma med borderline

Jag borde också ta mig i kragen och ge mig ner i förrådet och plocka upp, tvätta och sälja. Sist jag kollade var det ca 20 kartonger, 3 sopsäckar och oräkneligt antal pappkassar.

2013-02-20 @ 16:36:55
URL: http://boktokigborderline.blogspot.se/
Postat av: Josefin -My Happy Days-

Hennes rum är ju som en söt dröm! Hoppas du får sålt det du vill bli av med, kramar!

2013-02-20 @ 18:21:34
URL: http://landhagen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej! Jag måste bara fråga var du har köpt den underbara mattan?

Svar: Hej! Mattan kommer från Mio! Det var några år sedan jag köpte den,men kanske finns den fortfarande :)
Elin

2013-02-21 @ 01:46:39
Postat av: Tidy to be

Åh, berätta vad du heter på Tradera så man kan få lägga nåt bud! :D

2013-02-21 @ 16:46:27
URL: http://www.tidytobe.blogg.se
Postat av: emma, mamma till julia

rummet är så himla mysigt! du kan verkligen det där med inredning du ;D

2013-02-23 @ 08:36:38
URL: http://www.emmzien.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0