Lite pyssel på gång

Publicerat: 2013-02-27 Kl: 21:42:31 | I kategori: Inredning |





Jag älskar ju att pyssla på olika sätt, men de senaste månaderna har jag väl gjort något som kan klassas som pyssel ungefär.. Noll gånger. Vi har rensat väldigt mycket här hemma den senaste veckan, både källarförrådet och datarrummet är nu sorterade och går att gå in i utan att drunkna av saker, och när det blev dags för datarummet tyckte Andreas att jag skulle bära ner alla finpapper till förrådet eftersom jag visst aldrig använder dem längre..

Själv tycker jag att såna här finheter alltid ska står framme och bara vara fina eftersom man blir glad endast av att se dem, men det slutade även med att jag pysslade lite till Alvas rum! Ni som följer mig på Instagram har redan sett vad jag gjorde, men jag visar här i nästa inlägg. 




Klipp klipp.. Pyssel är bra när man har mycket annat att tänkta på tycker jag, det är lite avkopplande på något sätt.



Jag samlar på mig fina papper när jag hittar något jag gillar även om jag inte ska ha det till något speciellt just för tillfället, men alltid kommer det till anvädning någon gång! De flesta kommer från Blafre design, men det är även tapetprover från Ferm living och lite vanligt presentpapper från Lagerhaus.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0