Elsa tre veckor!

Publicerat: 2013-12-11 Kl: 14:26:44 | I kategori: Elsa 0-1 år |





Nu blir det mycket bebisbilder både här och på instagram, men det kanske inte är så konstigt när finaste lillasyster äntligen är här ♥ Jag började inte blogga förrän Alva var kanske 8-9 månader vilket jag tycker är väldigt synd så här i efterhand, man glömmer ju den första tiden så lätt. Det kanske är sömnbristen som gör att man får minnesluckor, men nu när Elsa är liten ska jag försöka skriva ner så att jag minns den första tiden lite mer.

I måndags på treveckorsdagen var vi på Bvc för vägning och mätning, och hon har nu växt hela 3 cm sen hon föddes, från 48 till 51 cm! Vikten har ökat från 3245 g vid födseln (2996 g vid utskrivningen från BB) till hela 3670 g nu vid tre veckor. Skönt att se att hon ökar i vikt som hon ska, och det syns verkligen på henne att hon har växt! Nu väntar vi bara på det första leendet, hon skrattar ofta i sömnen vilket är så himla gulligt, och jag tycker mig ha sett ett snabbt leende eller två vid vaket tillstånd också, men inte det där riktiga första glada skrattet som de gör när man skojar. Men hon gör lite småljud och grymtanden hela tiden, det känns som att hon försöker prata med oss! Imorse låg hon någon minut i babygymmet också, och jag vet inte om det var slumpen eftersom hon ofta ligger och sprattlar med både armar och ben, men hon låg och viftade med armen och slog på en av de hängande leksakerna flera gånger om! Man märker att hon kan fokusera mer med blicken nu också, hon kan ligga och titta en i ögonen eller ligga och titta på något annat som rör sig.




Jag och lillskruttan ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Vilken sötnos! :)

Postat av: Daddyliving

Mycket fina bilder :)

2013-12-12 @ 02:53:51
URL: http://daddyliving.se
Postat av: Jennie

Så fin!! Nästan så man själv skulle vilja ha en till liten bebis :) Har inget emot dina fina bebisbilder vare sig här eller på instagram, fortsätt :)

2013-12-12 @ 08:12:09
URL: http://jennieshemochhjartan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0