Möt ugglefamiljen!

Publicerat: 2012-09-18 Kl: 20:15:17 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag |




Den blå ugglefamiljen.


Sådär, då är Ugglefamiljen klara. Tror jag iallafall. Jag har suttit i timmar och åter timmar bara för att bestämma vilken färg och  mönster respektive uggla ska ha, och varje gång jag ändrar nån liten vinge så måste jag ändra typ allihopa för att det ska bli rätt balans mellan alla färger, så det tog längre tid än vad jag trodde. Det kan nog hända att jag ändrar något mer innan jag skickar in den på tryckeriet, men nu går den snart att beställa!

Jag ska bara göra klart mitt rådjursmotiv och godnatt-ugglan först eftersom jag vill skicka in alla tre samtidigt på tryckeriet. Rådjuret ritade jag i princip färdigt för en stund sedan så det är bara godnatt-ugglan som ska ritas klart. Men inom en vecka så tror jag att de är redo, sen vet jag inte hur länge det tar för tryckeriet men mitt mål är att de ska finnas till försäljning innan den sista september.




Den gula ugglefamiljen..



.. och den rosa ugglefamiljen. Här stör jag mig på något men kan inte komma på riktigt vad, så troligtvis ändrar jag nån färg eller två på denna..



Nej nu ska jag slänga mig i soffan och se lite bra serier. Alva har precis somnat, Andreas har smitig iväg för att se nån hockey, glass finns i frysen och jag har både Top model och Project Accessory inspelat samt att det är mitt favoritprogram Project runway klockan tio. Ja det blir verkligen en kulturell kväll framför tvn..


 

Kommentarer
Postat av: Maria

Men söta!!

2012-09-18 @ 20:44:52
URL: http://rymdsylt.blogspot.com
Postat av: Jossan B

Underbara!! Jag tror det kanske kan vara de två yttersta lila ugglorna som inte kommer till sin rätt i den färgen. Prova att ändra färg på dem så kanske det känns bättre ;-)
/Jossan B

Svar: Tack för feedback :) Ja jag ska försöka ändra runt lite och se om jag kan hitta någon lösning, kanske någon annan nyans! Men kul att du gillade dem :)
Elin

2012-09-18 @ 20:45:32
Postat av: kiwiberries

åh, jättefina motiv! gillar den blå ugglefamiljen mest! =)

2012-09-18 @ 21:50:09
URL: http://kiwiberries.blogg.se/
Postat av: Trivsamma Förändringar

De var också jättefina!

Ebba fick två av dina tryck i 1 årspresent! Så snart ska de komma upp på väggen i hennes rum!
Kommer bli kanon!

Kram

2012-09-18 @ 22:39:56
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: Lottiz

Oh så fina. Kan det vara kontrasten rosa och det röda på regnbågen som stör?

Svar: Tack så mycket, vad kul att höra! Jag ska ändra lite på den röda så att den blir ljusare, förhooppningsvis blir det bättre sen , tack för din feedback :)
Elin

2012-09-18 @ 23:03:50
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Irene

Gud så fina!! Favoriten e den blå. Där har du fått till allt perfekt :)
Jag tror att de e dom lila ugglorna på de rosa trycket som inte e rätt. Tycker själv att dom inte riktigt stämmer i färg. Annars e den oxå jättefin precis som alla andra du gjort :)

Svar: Tack för feedback, jättebra att höra åsikter då man fastnar i sitt eget tänk efter ett tag :) Jag ska testa lite fler färger så hittar jag förhoppningsvis rätt! Kul att du gillar dem förresten :)
Elin

2012-09-18 @ 23:37:13
URL: http://irresvarld.blogg.se
Postat av: Nenne

Superfina! Men fast jag älskar rosa gillar jag de andra 2 bättre tror det är för att där är mer kontrast i dem (?).
Hur som helst riktigt snygga alla 3.

Svar: Tack, jättebra att få feedback! Jag ska fila lite mer på den rosa tills jag kommer fram till vad som saknas, förhoppningsvis blir den fin till slut :)
Elin

2012-09-18 @ 23:44:50
URL: http://Lillavilda.com
Postat av: Sofia - mamma till Amanda och Olivia

Jag vill gärna köpa din rosa uggletavla till Olivias rum, men isf skulle jag vilja att du gör den röda och den gröna färgen mjukare. Den röda i regnbågen är rätt skarp (kanske skulle det bli finare med ceriserosa?) och den gröna lite väl hård i tonen. Du skulle kunna testa med liiite mer mossgrön (inte så mycket). Då har du en kund! :)

Svar: Tack för din åsikt Sofia, alltid bra att få lite feedback :) Den är inte lika skarp i ritprogrammet för jag ser ju nu i bloggen att den ser väl stark ut, men jag ska ändra lite ändå så att vissa färger blir ljusare! förhoppningvis ser den finare ut då, och så ska jag bara bestämma alla färger på ugglorna :) kram
Elin

2012-09-18 @ 23:56:39
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Vad duktig du är! Jag gillar den rosa familjen bäst!! :)

Tack för en fin och inspirerande blogg. Lycka till med ugglorna. :)

Svar: Tack snälla! Vad kul att du gillade den rosa, den verkar minst poppis så det är ju kul att höra att iallafall någon gillar den ;)
Elin

Postat av: Nathalié - Äntligen Gravid <3

ååh vad fina!!

Svar: Tack snälla, jättekul att höra :)
Elin

2012-09-19 @ 07:15:57
URL: http://yarp.blogg.se
Postat av: Emma W

Hej! Vilka jättefina ugglor! Jag gick in på sidan för att se om du dragit vinnaren i hjärtat mitt tävlingen och fick då se att min kommentar inte syntes! jag hoppas verkligen att du kan se den och att jag får vara med och tävla!
mvh Emma W

Svar: Tack Emma, vad kul att höra! Men vad konstigt, jag godkänner inte kommentarer själv utan alla syns med en gång automatiskt så den borde synas, men jag hittde inte heller någon. Men jag lade till dig så att var med i utlottningen, tyvärr blev det en annan vinnare men bättre lycka nästa gång :)
Elin

2012-09-19 @ 14:29:23
Postat av: emma, mamma till julia (foto och inredning)

superfina bilder!!! du är så himla duktig :) kramar

Svar: Tack Emma, jättekul att höra :)
Elin

2012-09-19 @ 15:55:59
URL: http://www.emmzien.blogg.se
Postat av: Anonym

Jättefina!! Du är så duktig. Men Om jag fick välja så skulle jag ändra den röda i regnbågen, den är för skarp och passar inte riktigt in. En mildare cerise skulle vara fin. Och så tycker jag att den gröna färgen är för stark, kanske skulle passa med lite mer mossgrön.. Bara lite input. Annars är de superfina!

Svar: Tack för din åsikt! Jag ser att det ser lite starkt ut på bilden, det blir inte riktigt samma färger i ritprogrammet men jag ska ändra lite på den röda så att den blir mildare! Men kul att du gillar dem :)
Elin

2012-09-19 @ 21:20:29
Postat av: Moa

Åhh vilka härliga motiv, älskar verkligen ugglorna!
Är även lite avis på eran helg i Stockholm.. Såg ut att va både mysigt å fullt me shopping!
Kram

2012-09-19 @ 21:22:26
Postat av: Sandra

Så fina!! Den rosa tavlan med ugglor vill jag ha;) Den ska beställas!!

2012-09-20 @ 22:42:51
Postat av: Linnéa

Nu är det perfekt nyans på den översta ugglefamiljen =)
På den understa tycker jag också att det är något som "stör"...prova byt plats på det röda och rosa strecket på regnbågen eller ändra den röda till lila =)

2012-09-21 @ 10:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0