Stockholmsweekend!

Publicerat: 2012-09-17 Kl: 21:15:00 | I kategori: Semester/Utflykter |



Borta bra men hemma bäst!
Gud vad tiden går fort när man är borta, jag tyckte knappt att vi hunnit kliva av planet förräns det var dags att åka hem igen. Men vi hade en jättemysig helg jag och min fina mamma, två dygn av rolig shopping och god mat i Stockholm var precis vad vi båda två behövde! Ingen kamera med, 
däremot mobilen och Instagram såklart..


Vi bodde på Freys hotell mitt inne i stan, jätteskönt att ha nära till allt och kunna gå och lämna påsar eller vila lite på hotellrummet när som helst. Det blev mest shopping på dagarna, både jag och mamma älskar att gå i affärer så det blev en hel del. Mest shoppat blev det till Alva såklart, det är svårt att låta bli när det finns så mycket fint! På kvällarna gick vi ut och åt en jättegod middag på restaurang, och på lördagen avslutade vi kvällen med att gå på bio. Det blev Bourne Legacy, det fanns knappt några filmer som gick i hyfsad rätt tid, men den var superbra och verkligen sevärd!


 

































Jag tyckte att det var så kul att se alla fina barnprylar live som jag bara spanat på på nätet annars, jag hade velat köpa med mig hela sortimentet från Ferm Living men lät bli.. Men det blev några rullar av papper från Blafre till diverse pyssel här hemma, jag har nästan använt upp allt papper jag köpte förra gången så det var dags att bunkra upp!



Lite mer till Alva, det ska bli julklappar! Två pussel från Sebra och Djeco, och ett spel från Djeco fick följa med hem. Sen blev det en heel hög med nya byxor, det var det enda hon egentligen behövde då hon hade exakt NOLL byxor som passar, alla har blivit för korta. Så jag köpte massor av Lindex 3 för 2 velourbrallor, alla i storlek 98 var visst slut här hemma i stan upptäckte jag när jag var på byxjakt häromveckan så det var tur att det fanns hennes storlek. Sen blev det ett jättefint docktäcke från Sebra med ugglor på!



Hotellfrukost, det bästa med hotell! Den fina sparelefanten köpte jag dock inte, däremot är jag väldigt sugen på att köpa en till Alva i just denna färg, så himla fin! Och så avslutar vi såklart med den obligatoriska bilden utanför hotellet haha..


Ikväll klockan 24.00 avslutas förresten min tävling i samarbete med Hjärtat mitt om ett presentkort värde 400 kr! Tävlingen hittar du till vänster i menyn, lycka till! 



Kommentarer
Postat av: maria

Vad mycket fin shopping! Jag längtar till sthlm....

2012-09-17 @ 22:00:24
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Postat av: Linda

Fin shopping!
Låter som en härlig helg!
Kram Linda

2012-09-17 @ 22:09:13
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: Jannie

Underbar shopping!O LYX med en egohelg!KRAM

2012-09-17 @ 22:40:02
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Suvi

Jätte fina saker! Undrar vilken äffar har du tagit dom bilderna, Jag bor i Stockholm och har inte hittat så många olika blafre papper på en och samma butik!?
Mvh Suvi

Svar: Tack! Bilderna är från Åhlens och Room, det var på Room jag köpte alla papper från Blafre. De hade dessa fyra som jag köpte samt rådjurspapperet i några färger till :) Mvh Elin
Elin

2012-09-17 @ 22:58:45
Postat av: kiwiberries

det ser supermysigt ut!! =)

2012-09-17 @ 23:43:59
URL: http://kiwiberries.blogg.se/
Postat av: Nathalié - Äntligen Gravid <3

men gud vad roligt ni ser ut att ha haft det! man borde verkligen unna sig en sån helg.

Svar: Ja det var verkligen supermysigt! Riktigt skönt att bara komma bort ett tag och tänka på sig själv, det är ju inte så ofta man hinner det nu för tiden :)
Elin

2012-09-18 @ 12:57:02
URL: http://yarp.blogg.se
Postat av: hos familjen vanlig

Fina grejer ni fått tag på, alltid kul att shoppa på bortaplan ju... var hittade du förresten pappret från Blafre? Ska väl inte till Sthlm snart men kan ju alltid lägga en beställning tills syrran kommer hem :)
kram j.

2012-09-18 @ 16:53:08
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Suvi

Tack! ska gå och köpa lite papper till mig med :) såå fina papper blafre har!

2012-09-18 @ 21:02:29
Postat av: linda

Hej!

Shopping tips,utförsäljning hos webbutiken frökenm www.frokenm.se =D

2012-09-19 @ 18:15:02
Postat av: Malin

Så kul att jag har min elefant sparbössa kvar. Sjukt att de har blivit poppis igen, iof tur för mig hihi. Room måste hinnas med näst vecka när ja ska på kurs. Vet du vart nån sån butik ligger exakt?

H/Malin

Svar: Haha ja det är lite kul att allt kommer tillbaka :) Ja Room hade verkligen mycket fint, inte bara barngrejer utan en massa annat till hemmet också! Butiken som vi var i låg i PUBhuset på drottninggatan! Lycka till med kursen :)
Elin

2012-09-19 @ 18:37:56
URL: http://www.lantlivetpafjallet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0