En stringhylla kanske?

Publicerat: 2012-09-28 Kl: 14:29:00 | I kategori: Allmänt |



Eget kollage med bilder lånade från Rum21.se. Skålen och kudden från Marimekko tycker jag var lite extra fina. Postern från Mini empire har vi här hemma redan, jag älskar den och flyttar runt den i olika rum haha..



Egentligen har jag ganska strikta regler för mig själv när jag bloggar
 att det inte ska vara flera inlägg i rad som handlar om samma sak, och absolut inte mer än ett inlägg i veckan med typ kollage och rabattkoder till webshopar eftersom jag själv tycker att det är roligare att läsa inlägg med riktiga bilder. Så sorry för en massa sånt den här veckan, det är inte meningen att det ska kännas som en reklamblogg men när jag köper grejer själv så tycker jag att det är kul att tipsa då många av er gillar samma saker.

Först och främst tipsade Mirandalux mig om att jag hade fel och man visst kunde köpa fler än ett presentkort på Lekmer per person på Groupon, men man kan bara använda en per beställning sen när man utnyttjar det. Så nu beställde jag ett till faktiskt och funderar seriöst om jag ska köpa ett tredje. 250 kr för ett presentkort som har värdet 500 kr alltså, det skrev jag om i förrgår och går att köpa här.  (via mig). Det kommer att bli Duplo och pysselsaker till juklapp, och kanske ett gult bäddset från Färg och form. 

Men till saken. Igår när jag satt och slösurfade kollade jag runt efter kuddar från Ferm Living (som jag fått för mig skulle passa bra i vår soffa..), och imorse så såg jag helt plötsligt att det fanns en annan deal på Groupon på just designwebshopen Rum21. Man fick även här köpa ett presentkort värde 500 kr men betalar bara 250 kr. 

Fast först blev jag överlycklig och tänkte "Jaaa nu köper jag flera presentkort och får en stringhylla till köket och en kartelllampa till vardagsrummet för halva priset!!", men sen insåg jag snabbt att man ju bara får utnyttja ett presentkort per beställning även om man köper flera. Jag funderar kanske på att köpa någon tidigt juklapp till mig själv faktiskt, kanske någon fler fin skål från Marimekko i samma serie som jag fick i födelsedagspresent. Klicka här för att komma till dealen (via mig!)



Sådär, nu ska jag skynda mig att skriva ett inlägg om barnkläder medans Alvas sover så att ordningen blir återställd här inne haha..




Kommentarer
Postat av: Anna

Hehe det där kan jag ju bara inte motstå förstås :P Tack för tipset!

2012-09-28 @ 14:47:33
URL: http://cyberkaka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0