Ugglorna är här!!!

Publicerat: 2012-10-12 Kl: 21:45:17 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag |




Alla motiven jag har fått hem just nu! Några nya är snart klara så inom en månad hoppas jag det finns minst två till!


Gissa vad jag har gjort idag äntligen, jag har hämtat ut de två nya motiven hos tryckeriet! Oturligt nog så sålde vi vår bil exakt igår, så det var bara att koppla på cykelvagnen och cykla iväg. Exakt 1.5 timme tog det mig tur och retur, och det var väl inte den bästa tajmingen att jag hade så lite luft att det typ klassas som punka och att det är uppför hela vägen hem (med typ tjugo kilo last haha..), men hem tog jag mig till slut och det var det värt! Jag tycker att de blev såå himla fina allihopa! Nu kommer det att dröja några dagar tills de kommer upp på min försäljningssida i bloggen, men i början av nästa vecka någongång finns de till salu! Jag har även gjort lite ändringar på mina tidigare motiv men all info kommer att stå sen i köpinlägget när jag är klar och de gamla motiven finns kvar att köpa så länge de finns i lager.




Rådjuren är nya och finns i tre färger, samt att jag ändrat rävmotivet och satt regnbåge på allihopa, det kändes lite mer som jag och helt rätt när jag såg dem.



Aporna och elefanterna beställde jag bara hem tre färger av istället för de fem jag hade tidigare, vi får se hur jag gör med dem i framtiden för det är dessa färgglada som sålt bäst hittills.



.. Och så mina favoriter, ugglefamiljen som finns i tre färger! Blev så himla fin i tryck om man får säga det själv, Alva kommer såklart att få en i sitt rum!




Jag försökte börja fota produktbilder med en gång, men det var så dåligt ljus och kameran är på väg att paja så det blev inte en enda bild som går att använda. Det är därför alla bilder i inlägget är lite mesiga i färgerna  också, en ny kamera står verkligen på önskelistan!

Men här ser man iallafall skillnaden mellan de två storlekarna som finns, A4 och 30x40cm tillsammans med lite av den rekvisitan som jag försökte använda till olika motiv.. Hur som helst så är min favorit den större storleken, den visar såklart alla detaljer så mycket bättre och speciellt på ugglemotivet som har lite mindre figurer. Men det är ju en smaksak såklart!




Kommentarer
Postat av: Luxxie - Kreativt kaos & Konstigheter

Så sjuktfina, du är verkligen grym!

Svar: Men tack snälla vad glad jag blir :)
Elin

2012-10-12 @ 22:28:19
URL: http://luxxie.blogg.se
Postat av: ♥ Tirja ♥ Mamma till Isak och Aila ♥

Vi ska ha namngivning för våran dottern snart och jag tänkte önska oss ett ugglemotiv, så jag undrar om jag får låna bilden med dom tre på och länka hit till dig, eller vart man nu beställer motiven dina :)
Och hoppas innerligt att någon vill beställa det ;)

Svar: Hej! Men vad roligt, självklart får du låna bilden så länge du länkar till bloggen! Ja än så länge går det bara att köpa via bloggen, köpinlägget finns i vänstra sidomenyn! Lycka till med namngivningen också :) mvh elin
Elin

2012-10-12 @ 23:03:06
URL: http://tirja.blogg.se
Postat av: kiwiberries

så fina de blev =)

Svar: Tack snälla vad kul att höra!
Elin

2012-10-13 @ 09:07:49
URL: http://kiwiberries.blogg.se/
Postat av: Sandra Eriksson

Så fina!!:)) Jag har för mig att jag har läst på din blogg att du har beställt från Lilla Tussilago? Jag gjorde en beställning hos dem den 2:e oktober och jag har fortfarande inte fått de jag beställde! Jag fick en order bekräftelse men där står ju inte någonstans hur man betalar in?? Känner du till hur det funkar?

Svar: Tack! Jag tror det beror på vilket betalningssätt du valde när du beställde, men valde du förskottsbetalning borde det kommit betalninsinfo via mail! Men maila och fråga lilla tussilago, jag får alltid ett jättegulligt och hjälpsamt bemötande därifrån! Mvh elin
Elin

2012-10-13 @ 23:46:07
Postat av: Yttersjöviken

Hej!
Vad modigt (och roligt) att du startar ett eget företag!! Heja dig! Jag såg en glimt av er svart-vit randiga köksmatta och undrar var ni köpt den? Jag är på jakt efter en sådan...
/Evelina

Svar: Hej! Tack Evelina! Jo lite spännande är det, får se hur det utvecklar sig framöver :) Mattan har jag köpt på Rusta! Billig var den också, 199 kr tror jag! Ha en bra dag! Kram Elin
Elin

2012-10-14 @ 10:33:26
URL: http://yttersjoviken.blogg.se
Postat av: Sofia - mamma till Amanda och Olivia

Så fina de blev! :) Jag vill köpa en stor ugglebild med rosa bakgrund (tror jag)! Du får hojta när de finns till försäljning!

Svar: Tack Sofia! Ja det ska jag göra, det blev ett litet missöde med ugglorna men de kommer inom kort :)
Elin

2012-10-15 @ 12:49:09
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Sandra Eriksson

Elin: Jag har mailat dit två gånger men får inget svar. Har bara en orderbekräftelse och står inget hur man betalar??

Svar: Hej Sandra! Men vad konstigt, jag brukar alltid få bra hjälp därifrån, kanske att det är något tillfälligt fel med mailen? Jag minns tyvärr inte hur det funkade med betalningen sist jag beställde därifrån men vid förskottsbetalning om du valt det så ska det ju stå i mailet man får hur man betalar eller att fakturan är bifogad i en fil, eller att fakturan kommer i ett separat mail. Men jag hoppas att du får svar på dina mail, är säkert något tillfälligt fel bara! Mvh Elin
Elin

2012-10-16 @ 06:51:49
Postat av: hos Familjen vanlig

Fina, väntar med spänning på när de kommer ut till försäljning :)
kram j.

Svar: Tack Jessica! Det är på gång, blev ett litet missöde på vägen bara men snart så ;)
Elin

2012-10-16 @ 15:40:39
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0