Kvällens shoppingtips!

Publicerat: 2012-10-21 Kl: 19:49:19 | I kategori: Barnkläder |




Hoppas att ni alla har haft en bra helg!
Förutom jobb både lördag och söndag så har jag hunnit med en jättetrevlig kväll på Invito med mina jobbarkompisar igår, och ikväll har vi bjudit Tomas och Nina på middag och väntar bara på att Alvas ska somna så att vi kan plocka fram efterrätten.

Jag tänkte bara slänga in ett shoppingtips lite snabbt då jag har tänkt att tipsa om det hela veckan men inte hunnit, och nu går erbjudandet ut ikväll så det blir lite i sista sekunden! Men jag har varit sugen på att köpa hem några plagg från Maxomorra sen jag såg deras höstkollektion för några månader sedan, så himla fina mönster med både moln och ugglor som ju är stora favoriter hos mig bägge två! 

Men för typ två veckor sedan bestämde jag mig faktiskt  för att jag inte får köpa några mer kläder till Alva förräns i december då webshoparna börjar med sina reor, och det tänkte jag försöka hålla. Jag har ju massor av plagg som jag inte ens hunnit visa i bloggen som jag fyndade för någon månad sedan, så lite barnklädesinlägg blir det i bloggen ändå trots att jag inte ska köpa något på ett tag! Men hela veckan har det kliat i shoppingfingrarna då jag såg att Pleasemum den här veckan har 30 % rabatt på alla Maxomorraplagg. Ena sekunden vill jag bara klicka hem en klänning med moln och en med ugglor, en one piece med moln och en huvtröja med moln, men jag ska hålla mig denna gång och nöjer mig med att tipsa vidare, jag vet att många som läser också gillar färgglada barnkläder!

Kommentarer
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Oh så mycket fint. Du har så bra smak.

2012-10-21 @ 22:24:53
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Marlene Zufic

Åhh,typiskt att jag gick in på din blogg nyss. 23:54 slängde jag iväg min order på 5 st plagg medans maxomorra hade 30%.
Hahaha.
Tusen tack för tipset! Tror inte jag säger nåt till någon. ;) Har blivit lite mycket färgglada kläder till lillen denna vecka.
Kram

2012-10-21 @ 23:57:45
URL: http://marlenezufic.blogspot.com
Postat av: hos Familjen vanlig

Hahaha har oxå sett erbjudandet men har som du bestämt att det inte får bli nån mer shopping förrän i december.
kram j.

2012-10-22 @ 11:11:34
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Marlene

När jag skulle betala skrev jag i meddelande att jag fick tipset från din blogg.

Jag beställde 98/104 då jag var osäker. Han har 97 i legerings på hm, men ett par 104 från lindex. Har även beställt två t-shirtar från småfolk men det skrev jag inte ut. Folk måste tro jag är tokig. Haha.

Ska buda på en tröja från småfolk på tradera fast. Den är lite stor så jag lägger undan den till sen. Såg i din blogg att Alva har den jag ska buda på, därför undrar jag om det är du som har ute kläder på tradera just nu?

2012-10-23 @ 12:56:24
URL: http://marlenezufic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0