Gilla Elina studio på facebook!

Publicerat: 2012-10-29 Kl: 20:32:51 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag |





Nu har jag knåpat ihop en facebooksida för mitt företag Elina studio, så ni får hemskt gärna gå in och gilla sidan eller tipsa vidare till vänner och bekanta som ni tror skulle uppskatta mina tryck! Det kommer att vara lite blandade uppdateringar där men till skillnad från bloggen så handlar det om företaget och mina illustrationer endast. Lite tips när det finns nya motiv, blogginlägg eller när jag fotat nya inspirationsbilder, länkar till tävlingar när jag börjar med det samt bilder på hur mina motiv ser ut hemma hos er köpare är tanken. Så ni som köpt tryck av mig får hemskt gärna maila mig ifall ni har bilder på hur de ser ut hemma hos er! 

Profilbilden och omslagsbilden gjorde jag bara snabbt av två motiv, men jag ska försöka lägga ner lite mer tid på dem sen när jag har några timmar över, men det får se ut så här tillsvidare!


Klicka här för att gå in och gilla Elina studio ♥



Kommentarer
Postat av: Miaa

Klart man gillar :)
Igår kom småfolk klänningen som jag vann i din tävling, suuperfin och jättemjuk och go :) Bra med småfolks kläder är ju att dom är öko-tex så slipper man tvätta innan man börjar använda :)

Svar: Tack så mycket för att du gillar! Men vad roligt att du också valde den klänningen, det förstår jag ju så fin som den är :)
Elin

2012-10-30 @ 08:32:22
URL: http://actioonradar.blogg.se
Postat av: AnnaMalin

Självklart! :-) Kram!

2012-10-30 @ 13:27:16
URL: http://annamalinform.blogg.se/
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Har gillat. Kul med en facebook sida. Tycker du är jätte duktig.

2012-10-30 @ 22:39:07
URL: http://lottizdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0