Veckans instagram!

Publicerat: 2012-11-19 Kl: 12:57:00 | I kategori: Instagram |





Jag kör vidare med veckans Instagram, det är ganska kul att spara de där glimtarna från vardagen nu när man inte hinner fota så mycket och blogginläggen mest handlar om inspiration inom inredning/barnrum och shopping typ. Jag heter elinochalva på Instagram också förresten.

Veckan avslutades igår på bästa möjliga  sätt hos Tomas och Nina som hade samlat både Tomas och min släkt samt Ninas släkt och hade julmys! Det blev lite tidigare då det här var den enda helgen alla kunde, men oj så mysigt med all julstämning, det kan man ju inte få för mycket av. Julmat, julgodis, julpynt, skattjakt med julklappstävling, ja de hade verkligen ordnat fint! Alva var inte på sitt bästa humör men det berodde nog på att hon blev sjuk sent igår kväll, så efter en ganska sömnlös natt är jag hemma idag med en febrig tjej.

Annars ser jag ett mönster denna vecka, ganska många ugglor på bilderna! Uggleklänningen kommer från Småfolk och är en favorit, och julgranshänget i form av en uggla kommer från Lagerhaus. Till vänster syns min arm när Alva gått bananas med washitejpen, hon älskar dem och lyckas hela tiden få tag i någon rulle eller två som hon tejpar lite här och var. Tur det inte lämnar märken..

Till höger syns lyktorna som Umeås förskolebarn gjort och som ställts upp och tänts i samband med Ljusfestivalen, verkligen hur fint som helst! Vi var där med Mikas familj och kollade och Mika var så söt och var helt säker på att hon hittat sin lykta bland alla tusentals. Alvas hittade vi inte, men hon hade tydligen gjort en rosa. Eller grön.

Sen har jag även hämtat ut trycken nere till höger som varit slut i lager i flera månader, så in och köp här för den som vill!





Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Mysigt med lite julfika! Tycker man verkligen börjar längta nu!

Svar: Ja jag håller med, hela november har bara varit ett långt längtande tills man får börja pynta och få lite mysig julstämning!
Elin

2012-11-19 @ 13:38:29
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0