T-shirts till sommaren. Lila lila lila..

Publicerat: 2012-11-26 Kl: 22:29:37 | I kategori: Barnkläder |





Nu vet jag att alla tänker att jag är knäpp som köper så mycket barnkläder, men faktiskt så bestämde jag mig för att inte handla något mer till Alva förrän alla webshopar börjar med decemberrean, och det har jag hållit! Om man bortser från vinterytterkläder alltså så har jag inte köpt något till Alva sen i september då jag köpte något plagg på tradera. Två månader alltså *klapp på axeln*.

Däremot beställde jag hem flera paket med reakläder till Alva några veckor innan jag gav mig själv köpstop som jag aldrig visade, så det kommer några inlägg med dessa kläder den kommande veckan. Det var bara kläder till nästa sommar så det har bara legat oanvänt i garderoben sen dess.

Först ut är ett gäng t-shirts från Småfolk, fyra stycken för att vara exakt. Jag beställde de flesta från Småtting som då hade sin utförsäljning, det var halva priset och sen 20 % extra på rean om man köpte typ fem plagg eller liknande så det var därför det blev så mycket. Några klänningar blev det också med de visar jag i ett eget inlägg!






Alltså det var ju verkligen inte meningen att det skulle bli fyra lila t-shirts, men jag köpte väl det som fanns i Alvas storlek typ. Någon kanske kommer upp på tradera istället mot sommaren! Hon har 98/104 nu på t-shirts från Småfolk så några av dem är till och med i 104/110 för att passa nästa sommar.


 
 

Kommentarer
Postat av: maria

Jätte fina!

2012-11-26 @ 22:49:30
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Så fina! :D Bra gjort också att inte shoppa något och jag håller hårt i "spenderarpengarna" för barnkläder inför kommande julerbjudanden överallt. Fyndade dock lite Villervalla i helgen men känns okej då det var nedsatt med 50% på outletpriset :P

Svar: Ja jag har verkligen sparat mig till december haha, men alla webshopar med deras julkalendrar gör ju en utfattig! Till 50% får man alltig handla om man hittar något tycker jag, då får man ju typ lika mycket tillbaka om man säljer vidare sen :)
Elin

2012-11-26 @ 23:20:08
URL: http://surrovich.blogg.se
Postat av: Josefin -My Happy Days-

Söta var dem :)

2012-11-27 @ 02:36:19
URL: http://landhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0