Nya melamintallrikar av Ingela P Arrhenius!

Publicerat: 2012-11-19 Kl: 13:52:00 | I kategori: Allmänt |





Bilder lånade från Mokkasin.coms facebooksida


Jag har inte börjat köpa så mycket juklappar än även om jag börjar fundera, men dessa tänker jag absolut köpa när de släpps i butik! Flera nya motiv av de fina tallrikarna i melamin designade av Ingela P Arrhenius. Sen tidigare finns det ju nio stycken om jag inte minns fel, och av dem så har vi två stycken. Lite väl få när det vankas kalas, det skulle ju vara supefint att duka med dessa tallrikar till alla små gäster när Alvas har sitt treårskalas i januari! Räven och fågeln tänker jag iallfall köpa, sen får vi se.

Egentligen är det ju mest jag som vill ha dem, vet inte om Alva kanske föredrar leksaker istället för tallrikar i julklapp så jag får väl lägga dem i min egen julstrumpa..





Dessa två finingar har Alva (läs jag) sen innan, men de står inte alltid där i hyllan och bara ser fina ut såklart utan vi använder dem faktiskt till att äta på också..


 

Kommentarer
Postat av: My

Hej! har precis hittat hit, gud så fint rum din tjej har :) så inspirerande! undrar vad det är för madrass du har till hennes kuddhörna, vart den är köpt och vad det är för mått?? :)

Svar: Tack, vad kul att höra! Det är en vanligt gammal skumgummimadrass i normal storlek alltså typ 90x200 kanske? Jag hade tänkt klippa till den men har bara vikit den tills jag tar tag i klippandet ;) Sen är det ett vanligt lakan på som är invikt för att passa! mvh Elin
Elin

2012-11-20 @ 21:22:28
Postat av: Jannie

godmorgon!
De va verkligen superfina!förstår jag absolut att du...hrmf...Alva vill ha! ; )
Hela hyllan med alla hennes ting är sååå fin.
hoppas allt är bramed er!KRAM

2012-11-21 @ 07:42:22
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: hos familjen vanlig

Visst är de superfina!! Har oxå tänkt köpa några i julklapp till familjen. Vi har 3 som vi använder en hel del.
Fin ljusslinga me, har tittat på några såna men snålat ihop. Vet ju ändå inte vad jag ska ha den.... men kanske när vi är "färdiga" här`?
kram j.

2012-11-21 @ 15:24:23
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Tänkte fråga om du vet vilka butiker som har tallrikarna?
Mvh/ Maria

Svar: Hej! Jag vet att de finns hos mokkasin.com och favoritsaker.se iallafall, tänkte beställa från någon av dom beroende på vilken som har alla i lager som jag vill ha :)
Elin

2012-12-03 @ 23:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0