Tävla med Jotun Lady Sensitive!

Publicerat: 2012-05-09 Kl: 21:27:46 | I kategori: Allmänt |




Den gamla furusoffan blev vit och fräsch med lite färg, och snart står den hemma i vårt kök! Då ska jag ligga där och läsa ett lyxigt magasin efter middagen utan att bli störd i några minuter medans disken diskar sig själv. Alva kommer att säga " Ja men självklart mamma ska du få ligga och vila dig i soffan utan att jag hoppar på din mage eller vill att du ska lägga exakt samma pussel tio gånger i rad. Ligg du där och vila i fred. Ta en ostkrokspåse när du ändå håller på." Jo precis så kommer det att bli. Verkligen.



I det här inlägget hade jag hoppats på att få visa bilder på hur kökssoffan jag målat skulle se ut hemma i vårt kök, men vi har inte hunnit frakta hem den än då både bil och släpvagn måste lånas innan dess. Förhoppningsvis står den här hemma innan veckan är slut, men eftersom tävlingen tillsammans med Jotun Lady Sensitive avslutas snart så vill jag bara påminna er om att tävla innan det är försent!

Som jag skrev förra veckan så är jag med i bloggpanelen tillsammans med sju andra bloggare där vi fått i uppdrag att provmåla med Jotuns Lady Sensitive, och jag målade om kökssoffan på bilden oven. Här på kampanjsidan hos Blogg.se kan ni både besöka de andra bloggarna och se vad de valde att måla, samt tävla om färg värde hela 2000 kr! Lycka till!




Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Hon är så klok lilla alva :)

Kram

2012-05-10 @ 09:01:58
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0