På framsidan!

Publicerat: 2012-05-04 Kl: 12:52:37 | I kategori: Allmänt |






Men vad roligt, jag såg imorse när jag loggade in på bloggen att mitt inlägg från igår hade hamnat på förstasidan på blogg.se! Kul med något positivt såhär mitt i all trötthet och sjukdomar, men än har jag klarat mig från att bli smittad av Alvas magsjuka *peppar peppar* och Alva är pigg och glad igen. Är jag fortfarande frisk imorgon så har jag och min mamma bestämt oss för att göra stan här hemma istället för den missade Stockholmsresan vilket känns supermysigt. Lite shopping, middag på någon restaurang och kanske någon bio efteråt!

Jag älskar att gå på bio och hade gärna gått varje månad ifall jag hade haft tid, men nu blir det oftast bara någon/några gånger per år. Vilken film vi ska se har vi inte hunnit fundera på än, jag har verkligen ingen koll på vilka bra filmer som går just nu så har ni sett någon bra den senaste tiden så lämna gärna ett litet tips! Men jag måste säga att jag sällan blivit besviken efter en biofilm, det är nog stämningen och popcornen som gör att vilken film som helst blir bra på bio!





Kommentarer
Postat av: Stina

För ett tag sen såg jag Titanic i 3D. Hade aldrig sett Titanic innan (troligtvis enda människan på jorden som inte gjort det) och grät som ett barn, älskade den. Johnny Depp är med i en ny film, Dark Shadows, som visserligen inte har premiär förrän 11 maj, men den ser jag verkligen fram emot, verkar udda och rolig (plus att jag älskar allt med Depp)!

2012-05-04 @ 13:39:27
URL: http://tillvaron.se/stina
Postat av: En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Grattis till platsen på förstsidan :)



Och jag ÄLSKAR också bio. Men det blir sällan, väldigt sällan att jag går. Här i min lilla by visar dom bara bio en gång i veckan ... och snart läggs det ned helt. Supertråkgit verkligen !!

2012-05-04 @ 15:00:41
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Julia -

Vi såg Hunger games. Tyckte det var en bra biofilm :-) Brukar inte gilla egentligen när det är lite onaturligt men just såna filmer passar extrabra på bio :-)

2012-05-04 @ 21:49:13
URL: http://juliasinspiration.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

Du har väl inte missat Helgens Sweetie? :D

http://fotokobran.se/2012/may/var-med-och-delta.html#comment

ursäkta om du redan fått denna fina lilla påminnelsen! :)

2012-05-04 @ 23:48:17
URL: http://fotokobran.se
Postat av: Malin

GRATTIS!!!!

Kram Malin

2012-05-07 @ 20:52:04
URL: http://www.designofluna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0