Några krabatfavoriter!

Publicerat: 2012-06-07 Kl: 14:38:00 | I kategori: Barnprylar |




Eget kollage med bilder lånade från Krabat.se



Först och främst tackar jag så mycket för alla gratulationer på min födelsedag i går, både här och via facebook! Det blev kalas hela dagen igår, och sen avslutade vi kvällen med grillmiddag och film ( The fighter, såå bra!!) med Tomas och Nina, en perfekt dag med andra ord! Jag har ju blivit lite sämre på att fota de senaste månaderna men några bilder tog jag iallafall, och sen tänkte jag även fota alla fina presenter jag fick. Alva ligger och sover just nu, men så fort hon vaknar ska vi packa ner lite fika (det blev visst en hel del över igår, varför tror man alltid att alla ska äta typ åtta olika kaksorter var?..) och ha picknick ute på gården. Hon har varit hemma från förskolan hela veckan då hon fått svinkoppor igen, och när jag ringde och sjukanmälde henne imorse fick jag höra att halva avdelningen även har vattkoppor..

Men i väntan på lite bilder från födelsedagen slängde jag ihop ett inspirationskollage med några favoriter från webshopen Krabat! Jag kommer att ha en tävling i samarbete med dem under veckan, så håll utkik under helgen ifall ni är sugna på att tävla!



Kommentarer
Postat av: Lina- mamma till Gustav

Sv: Hihi tack så mycket :) ja ibland känns det lite vemodigt att sätta kniven i tårtan efter allt jobb ;) men det är det ju värt när man ser hur glada barnen (och de vuxna) blir :)



Grattis i efterskott!! :)

2012-06-07 @ 22:00:21
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
Postat av: AnnaMalin

GRATTIS i efterskott till dig Elin!! :-) Hoppas du hade en fin dag på alla sätt!



Så mycket fint de har... farligt att gå in på sådana sidor ju ;-) Finns det något roligare än att köpa fina saker till de smås rum och få piffa och fixa? Är nu verkligen inne i en fixarperiod i Livs rum.



Kram till dig och ha en fin helg!

2012-06-08 @ 11:37:12
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/
Postat av: Sofia - mamma till Amanda och Olivia

Fina grejer och grattis i efterskott! :) Kram!

2012-06-09 @ 01:21:12
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0