Säg hej till Sixten och Betty!

Publicerat: 2012-07-22 Kl: 18:28:35 | I kategori: Inredning |





Jag sittar och kollar igenom korten från vår Stockholmsresa, men eftersom det är några hundra bilder lär det dröja några dagar innan jag lyckas få upp dem på bloggen. Några roliga dagar har vi haft iallafall och vi hann med både Skansen, Gröna Lund och Junibacken som planerat, och lite shopping sista dagen till och med!

Innan vi åkte satt jag och var på vägg att beställa några posters med Lisa Bengtssons taxmotiv "tillsammans", men jag skickade aldrig iväg beställningen. Tur var väl det eftersom jag hittade dem i Stockholm i stället, så slapp jag betala någon frakt också. Det var lite svårt att välja eftersom det fanns så många, men till slut blev det Betty och Sixten som fick följa med hem!




Jag kör på gult här hemma fortfarande, får se hur länge det dröjer innan jag tröttnar!




Just nu får de stå på tavellisten i vardagsrummet, men jag tänker göra en tavelvägg i datarrummet med olika favoritillustratörer och formgivare så tanken är att de ska hänga där inne så småningom, en riktigt inspirationsvägg ska det bli!





Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma och gravid med smurfen

Fint ni har det!

2012-07-22 @ 21:13:32
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Fia

Hej!!
Så fin ni har det. Måste fråga vart ni köpt soffan?? Den ser superfin och skön ut.
/Fia

Svar: Tack! Soffan köpte vi på mio i våras och den är både skön och prisvärd! Tror vi betalade 9900 eller liknande vilket kändes som ett bra pris för en sån stor soffa! Mvh elin
Elin

2012-07-23 @ 23:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0