Snart tvåårskalas!

Publicerat: 2012-01-15 Kl: 20:10:00 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |




Jag hade glömt bort att packa upp och kolla på det fina födelsedagståget vi köpte från Barnparadiset.se i december, synd bara att det inte följde med några ljus upptäckte jag nu. Blir ljusjakt imorgon efter jobbet!



Jag vet inte riktigt hur tiden gick så fort helt plötsligt, men på onsdag fyller vår finaste Alva hela två år! Jag brukar vara väldigt bra på att planera och organisera, men det har varit så mycket olika projekt och flytten de senaste månaderna att jag verkligen skjutit upp alla viktiga saker den senaste tiden till absolut sista sekunden.

Jag har tänkt flera gånger under året att jag ska göra en uggletårta till Alva när hon fyller två år, men nu när födelsedagen snart är här så visar det sig att jag är mitt inne i en jobbaråttadagariradutanattvaraledigperiod samtidigt som Alva har fått feber, så det kommer nog att sluta med att jag gör en vanlig gräddtårta en minut innan gästerna anländer.. Men det blir nog en lika bra födelsedag för det, jag tror ändå Alva tycker att det är godare med gräddtårta än en marsipantårteuggla!

Vi har ju berättat för henne att hon snart fyller år, och det första hon sa då var ett glatt "Alva får äta tårta då", så hon har ju verkligen koll på det viktigaste när det gäller kalas.. Sen berättade jag att man brukar få paket när man fyller år, och då viskade Alva "tomten kommer" haha, hon är så söt.



Kommentarer
Postat av: Bettan

Ett sånt sött tåg. Tror nog att lilla sessan kommer att gilla tårtan oavsett hur den ser ut :)



Kram

2012-01-15 @ 21:55:38
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: Jossan B

Synd att du inte ska göra en uggletårta. Annars kunde jag få lite tips och idéer. Har nämligen tänkt göra en uggletårta till min dotter som fyller 2 år den 29 januari :-)

2012-01-15 @ 22:07:33
Postat av: Trivsamma förändringar

Dagarna och veckorna bara rusar iväg, det är lite tråkigt när man haft en plan att hinna med något med får inse att man får vika sig pga tidsbrist!



Hoppas Alva kryar på sig och slipper vara sjuk och krasslig på sin 2 årsdag!

Jättefint tåg, hoppas du hittar ljus som passar!

2012-01-15 @ 22:18:22
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: Sofia - mamma till Amanda med lillasyster i magen

Visst är det galet att våra småtjejer redan är 2 år! Tiden går snabbt när man har roligt! Vi ska inte ha kalas förrän om lite mindre än två veckor så jag håller på att klura på tårta och fika som bäst. :) Hoppas att ni får en mysig födelsedagsvecka! Kram

2012-01-16 @ 08:52:17
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Emelie, Mamma till David och Gravid

Okej :) Tack! Aldrig hört talas om klädhuset bara. Kan söka på internet.

2012-01-16 @ 15:56:17
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/
Postat av: boosse

Fy och tvi! Ingen start man drömmer om direkt. Tack, det gick bra men var helt utslagen när jag kom hem. Efter att jag hämtade skruttan på förskolan har jag legat i soffan fram till för en halvtimma sedan.

Hoppas att mina var ett måndagsexemplar och att era tights håller. Har faktiskt lämnat tillbaka en body från lindex som blev ful efter 1 tvätt i 40 grader.



Tänka sig, 2 år! När jag började läsa din blogg var ju Alva bara en liten plutt ju :) Kram

2012-01-16 @ 18:14:37
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Thereses liv och vardag

Vilket fint tåg! En uggletårta lät som en rolig idé, jag förstår dig dock om du gör en lite enklare variant... Det är inte helt lätt att få ihop vardagspusslet, särskilt inte med både jobb och sjukdom. Kram kram!

2012-01-16 @ 21:27:51
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: Zandra

Jag har ett paket med röda små julgransljus som jag kan skicka, IFALL du inte får tag på vita :)



2012-01-17 @ 10:10:48
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0