LIte paketinslagning!

Publicerat: 2012-12-23 Kl: 15:18:28 | I kategori: Högtider (Jul, Nyår, Påsk, födelsedagar) |




Tomten som vaktar alla julklappar. Jag vinner nog pris för fulast presentinslagning i år, får nästan ångest av alla fina inslagningar på Instagram haha.. Nej men hade jag haft tid så gillar jag ju att pyssla ihop fina paket, men i år fick det bli fortast möjliga inslagning utan varken snören eller krussiduller. Det går nog bra det med!



Äntligen börjar vi bli klara med det mesta, jag slängde precis in lite julgodis i kylen (det här receptet som jag nu gör för tredje året i rad, supergott och väldigt enkelt), det är hyfsat städat och alla julklappar är inslagna. Den här dagen kunde inte börja på bättre sätt än den gjorde då vi spenderade förmiddagen på Iksu Spa med Tomas och Nina och myste runt i morgonrockar och badade bubbelbad och badtunna. Så mysigt så. Man känner sig som en ny människa nästan så man borde verkligen unna sig sådant lite oftare. Får väl bli ett nyårslöfte för nästa år.

Så här såg det iallafall ut i går kväll/natt då jag slog in de sista julklapparna till Alva. Jag längtar så himla mycket till imorgon då jag får se hur glad hon kommer att bli ♥




Fyra stycken melamintallrikar fick det bli till hennes lilla samling, det blir perfekta att duka med på hennes treårskalas i januari!



Man ser inte så bra på bilden men det är Duplo, en morgonrock och en klänning från Småfolk samt Pippikläder och peruk. Det sistnämda tror jag blir succé eftersom Alva älskar Pippi och senast igår faktiskt gick runt med ett par byxor på huvudet och sa att det var Pippihår haha..



Nu ska vi åka till mina föräldrar där vi alltid firar uppesittarkvällen med middag och spel. Tror vi ska spela bingolotto också så förhoppningsvis är jag miljonär innan kvällen är slut! God jul på er alla!



Kommentarer
Postat av: Lottiz fotograferande fyrabarnsmamma

Dina paket ser finare ut en våra ;-) Här har jag ingen ångest för att klapparna inte ser super fina ut. Det är innehållet som räknas. Passar på att önska er en God jul.

Svar: Ja precis, de revs ju ändå upp vääldigt snabbt så det var nog lika bra att jag inte lagt ner allt för mycket tid ;) God fortsättning på er! kram
Elin

2012-12-23 @ 22:55:00
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

♥♥ GOD JUL ♥♥
Hoppas att ni får en underbar julafton !!
KRAM

2012-12-24 @ 09:38:19
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: hos familjen vanlig

Vad mysigt ni hade det innan jul, här var mest stök tycker jag.... precis de tallrikarna klickade jag oxå hem. Sååå fina ju :) och klänningen från Småfolk ligger just i shoppingkassen hos Pleasemum, väldigt fin i verkligheten. Satt nämligen här o valde mellan orange o röd men det blir orange.
Ha en god fortsättning,
kram j.

2012-12-31 @ 07:47:47
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0