Fika i Alvas rum med lite godsaker!

Publicerat: 2012-12-10 Kl: 08:42:00 | I kategori: Barnprylar |





I december så blir det väldigt mycket fikande hit och dit med pepparkakor och lussebullar, så vissa dagar kan det ju vara bra att bara fika på låtsas! Alva älskar att duka upp till picknick i sitt rum, och jag också faktiskt. Hon leker väldigt mycket rollekar just nu och hittar på en massa roliga konversationer mellan alla gosedjuren, himla kul att tjuvlyssna på för fantasin är verkligen på topp!




Den söta lilla burken som vi använder som kakburk kommer från Lilla tussilago. Vet inte om det finns kvar dock då den är från i somras men finns säkert något liknande!




Älskar den fina brickan från ISAK, hur glad blir man inte av att fika på denna?



Enda nackdelen med inomhuspicknick är väl att Alva inte är lika bra på att plocka undan som hon är på att dra fram allt, så det blir alltid jag som får städa..


Förresten! Idag den 10 dec kan man vinna ett valfritt grafiskt tryck från mitt företag Elina studio, kika in hos mammas vardag som har en julkalender med priser varje dag, och idag kan man alltså vinna ett motiv från mig!





Kommentarer
Postat av: Jennie

Älskar hennes rum, sååå fina saker. Ni inspirerar till min dotters blivande rum.. :) (som nu bara är 10 mån så än är det väl för tidigt för picknik och fikalek men snart så ;). ) tack för bra blogg och fin läsning!

Svar: Men tack snälla vad glad jag blir :) Jag vill minnas att Alva fick sin briospis när hon fyllde ett, och redan då ville hon stå och slamra med kastruller så det dröjer nog inte länge innan ni har picknick där hemma också ;) Kram Elin
Elin

2012-12-10 @ 20:03:34
URL: http://jennieshemochhjartan.blogg.se
Postat av: Sanna

Tusen tack för länken! Hoppas många deltar i tävlingen, själv ska jag dela runt på olika forum på facebook osv.

Kram Sanna

2012-12-10 @ 22:34:13
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Marlene, mamma till Antonio

Alltid så fina bilder!!! Har du blixt? Extern blixt? Jag kan bara ta bilder uran blixt och om det är ljust ute.

Får kanske önska mig när jag fyller år. Har önskat mig en symaskin i julklapp. ( vet inte hur jag tänkte där, för när ska jag hinna lära mig den?)

Vi ska till Stockholm i helgen. Bo på hotell och köpa julklappar. Bl.a. Till Antonio. Blir både julklappar och 1årspressent. Kan du tipsa om några affärer. Både saker, inredning och kläder. Vet att jag läst i din blogg förut att du shoppar till Alva i Stockholm.

Kram

Svar: Ja precis, det är en extern blixt! Utan blixt funkar bara typ på sommaren för mig, och vanliga blixten tycker jag bara slår i ansiktet så att allt blir vitt, men så kan jag inte med kamerainställningar heller utan kör bara på auto ;) Vad kul med en stockholmstripp! Jag hittade tyvärr ingen klädbutik alls förutom de vanliga kedjorna, däremot finns jättemycket fina barnprylar och inredning i pubhuset på drottninggatan! Längst upp finns room, den tyckte jag var bäst! Annars har åhlens mycket fint också! Ha en bra helg! kram
Elin

2012-12-10 @ 23:24:05
URL: http://marlenezufic.blogspot.com
Postat av: Jannie

Jädrar!nu snackar vi fest!
men vart tog våran inbjudan vägen??
Måste ju ha kommit bort med posten...
KRAM på er

2012-12-11 @ 19:51:57
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Josefin -Happy Days-

Ser himla mysigt ut!! Jag ska vara dig snart, lovar! ♥

2012-12-11 @ 23:28:50
URL: http://myhappydays.se
Postat av: Josefin -Happy Days-

*svara ;-)

2012-12-11 @ 23:29:01
URL: http://myhappydays.se
Postat av: melinda - mamma till Nova

åh vilket härligt rum!!

Svar: Tack så jättemycket, vad kul att höra! Alvas rum är det som är roligast att inreda så det blir en del fixande där inne ;)
Elin

2012-12-15 @ 13:57:08
URL: http://melindajohansson.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0