Lite reatips från Småfolk!

Publicerat: 2012-08-05 Kl: 09:06:43 | I kategori: Allmänt |


Nu kommer det att bli många inlägg om barnkläder den närmaste tiden känner jag. Jag är fullt medveten om att Alvas garderob är gigantiskt, men hela våren och sommaren har mitt nya jag försökt tänka lite på vad jag köper och inte bara köpa en massa fint och onödigt. Några t-shirts, badkläder och leggins tror jag är i princip de enda sommarkläder jag köpt i år, resten hade hon kvar från förra sommaren.

Men så kom visst mitt gamla jag fram igen nu när alla webbbutiker har slutrea, och jag kan inte låta bli att surfa runt och kika på alla fina reaplagg från Småfolk som jag ju är lite besatt av. Två stora beställningar har jag gjort den här veckan, men jag tycker ju själv att det bara vara nödvändiga plagg *host host*. Fast någon gång kommer ju de nuvarande plaggen i garderoben att vara för små, och därför köper jag en storlek större än vad hon har just nu.

Jag visar såklart när jag hunnit få alla grejerna och fotat, men det som jag beställde var badkläder till nästa sommar, ett regnställ för 300 kr (på Lindex där jag köpte sist kostade det 450 kr för byxa och jacka..), sovplagg till i vinter, samt någon t-shirt till nästa sommar och nån tröja till i höst. Nu längtar jag bara till det sista paketet dyker upp, det ena kom i fredags och jag blev som ett litet barn på julafton när jag öppnade det.

..Och bara för att jag inte kunde sova igår kväll när mina kompisar åkt hem och Andreas fortfarande var ute med jobbet så slängde jag ihop ett litet kolllage med reatips för er som inte vill surfa barnkläder halva natten! Flera av sakerna jag beställt några timmar innan var slut när jag gjorde kollaget (typ regnkläderna) så det jag visar här nedan kan vara slut såklart, godbitarna försvinner fort!










Kommentarer
Postat av: Therese med Clara

så det var du som knep regnstället i stl 98/104 =) jag slog till till slut ändå, men fick bli stl mindre. Ska bli intressant att prova småfolks regnställ iaf, tycker lindex är lite väl bylsiga till min lilla räka =)

Svar: Oops, var inte meningen att ta det sista ;) hoppas det funkar för er ändå med en storlek mindre, jag tror säkert 98/104 kommer att vara lite stort ett tag för Alva för hon har ju 92/98 egentligen!
Elin

2012-08-05 @ 09:36:31
Postat av: En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Badbyxorna var ju hur fina som hellst! Synd att jag redan fyndat såna på rea ;)

2012-08-05 @ 18:09:56
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Carolina

Livsfarligt med all rea ju!! Jag har fyndat somnarplagg till mina tjejer, till nästa sommar då.. En webbshop som rear ut en del plagg från Småfolk är liteochfin.se... Ett litet tips. :-)

2012-08-05 @ 20:55:06
URL: http://Carolinas.webblogg.se
Postat av: erika

gud vad jag älskar din blogg !

2012-08-06 @ 09:34:38
URL: http://www.erikasofies.blogg.se
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Perfekt att fynda så där på rea! :D
Jag är lite bitter över att ha varit borta från hemmet i nästsn 3 veckor och varit ute på landet där man inte har täckning på mobilen jämt så jag har inte hängt med i alla braiga reor, suck! Men får väl tänka på att det skonar plånboken lite i alla fall, haha :P

2012-08-06 @ 21:30:54
URL: http://surrovich.blogg.se
Postat av: Sandra

På vilka internet sidor hittar du alla fina kläder? Tack för det fina trycket med aporna :)

Svar: Vad kul att du gillade det, jättekul att höra :) Jag brukar googla det jag är intresserad efter så hittar jag en massa olika nya webshopar, nu googlade jag bara på "småfolk rea", men några exempel är oiidesign.se, barnlyan.se, babello.se och pleasemum.se! Kram Elin
Elin

2012-08-06 @ 23:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0