Pyjamas med ugglor!

Publicerat: 2012-08-07 Kl: 11:06:27 | I kategori: Allmänt |




Ni får stå ut med suddiga bilder ett tag, min kamera håller på att säcka ihop fullständigt och alla bilder jag tar blir helt ofokuserade och suddiga. Kanske skulle ha lagt pengarna den här månaden på en ny kamera istället för barnkläder..



Tur att vi tillbringade dagen på stranden igår, för idag öser regnet ner och vem vet, det kanske var sista fina sommardagen igår för det här året. Det blir bara en slappdag inomhus, kanske att vi lyckas baka något eller att jag hinner skruva ihop det sista natttygsbordet. Det första är redan monterat och på plats, och oj vilken skillnad det blev på sovrummet på bara en sån liten förändring, kanske att jag till och med vågar visa bilder på sovrummet nu! Det har inte kännts så mysigt hittills då vi bara tryckt in alla möbler i sovrummet som inte fick plats i något annat rum, men nu känns det som att det kommer att bli riktigt fint därinne.




Finaste Alva i den finaste pyjamasen med ugglor, ett av de plagg som jag fått hem i veckan från min reashopping på nätet. Kommer från Småfolk då såklart, lite stor då det var storlek 98/104, men blir perfekt i vinter!



Haha nu kom Alva in från sitt rum och sa att hennes docka hade sprättat fil på henne så att klänningen blivit fläckig.. Vad får dom allt ifrån?





Kommentarer
Postat av: Teres

Jag måste bara få fråga vart du har hittat den underbara runda mattan i sovrummet?

Kram Teres

2012-08-07 @ 14:38:24
URL: http://lantligtismultronbacken.blogspot.com
Postat av: Cissi - mamma till Emma och gravid med smurfen

Jättesöt pyjamas! Och tänk vad lite kan göra stor skillnad, målade våra sängbord vita i våras - och fick verkligen ett helt nytt rum..

2012-08-07 @ 17:00:50
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Sofia - mamma till Amanda och Olivia

Vilken fin tjej i fin pyjamas! Amanda har också en jättehärlig fantasi och det är ju helt fantastiskt att få dela dagarna med dem! :)

2012-08-08 @ 00:42:23
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0