Höstnyheter hos Meandi!

Publicerat: 2012-08-19 Kl: 15:08:46 | I kategori: Allmänt |



Eget kollage med bilder lånade från meandi.se



Igår kväll fick jag frågan om jag ville hänga med på ett klädesparty av den nya höstkollektionen från Meandi, och visst ville jag det. Redan halv tio imorse satte vi oss i bilen och körde dit, jättemysigt då det bjöds på frukost också! Jag hade redan spanat in nyheterna på webben och hade lite koll på vilka mönster och färger som fanns, men det är ju alltid mycket roligare att se och klämma på plaggen live. 

I kollaget ovan ser ni mina favoriter från höstens kollektion, jag gillade nog mest den fina bruna klänningen med äpplen på så den blev jag väldigt sugen på att köpa. Annars tyckte jag nog att både pojk och babykläderna var finare än flickkläderna,  den söta bodyn med igelkottar på var helt underbar! Inte för att jag har något emot att köpa typiska pojkkläder till Alva, tvärtom,  hade jag haft mer pengar så skulle jag ha köpt den fina tröjan med bilar på, mycket härligare färger i verklighet än på bild och var den finaste av alla tröjor tyckte jag.

Hur slutade det då för min plånbok? Inte ett enda plagg köpte jag *stolt*, jag kan bara inte köpa ett plagg till Alva som kostar 300 kr med tanke på att hon knappt hinner använda det hon redan har. Däremot vill mina fingrar klicka hem en billig klänning eller två från Småfolk till nästa sommar, det finns fortfarande så mycket fina plagg på rea hos olika nätshoppar! Jag har ju inte ens hunnit visa min senste reabeställning, ska försöka fota under veckan!




Kommentarer
Postat av: Malin

Åh vad mycket fint, men det är som du säger dom växer ur det för snabbt för att det ska vara värt det.

2012-08-19 @ 16:08:18
URL: http://onewayforward.blogg.se
Postat av: Katja

Fast 300 kostar ju inte tröjorna ;) men visst har man så att det räcker och blir över behövs kanske inte mer oavsett pris :D. Me&I är ju annars billigare än småfolk och andra märken (till ordinarie pris då såklart).

2012-08-19 @ 17:37:57
URL: http://www.busanochbusen.blogg.se
Postat av: kela

jag håller med., den bruna klänningen med äpplen skulle lätt kunna hamna i signes garderob. Tur att jag inte känner nån som ska ha me&i party ;-) haha

2012-08-19 @ 21:58:30
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Åhh, heja dig som inte beställde något!
Här blev det dyrt för plånboken med tanke på att jag hade både Blingo och Me&i ;)

2012-08-19 @ 22:16:11
URL: http://surrovich.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0