Bilder från veckan!

Publicerat: 2012-08-14 Kl: 09:16:40 | I kategori: Allmänt |


Lite blandade Instagrambilder från den senaste tiden. Ugglan kladdade jag bara ihop framför tvn häromkvällen, men det var många som gillade den vilket var jätteroligt, så den ska ritas om lite mer nogrannt. Alva har börjat med att hon vill ta ut sina dockor och gosedjur på gården där hon kör runt dem så att de får sova. Favoriterna får till och med följa med till lekparken där de får sitta i hennes knä och åka rutchkana, så gulligt!

Alva älskar sitt nya Pippiparaply så mycket att hon gärna vill ha det med trots att det inte regnar, gullungen. På väg till stranden finns det hur mycket blåbär som helst, nästan så att man borde ta med sig en hink nästa gång..



Det här är min sista semestervecka innan det är dags att ge sig ut i verkligheten igen, och som tur är så ska det äntligen bli lite bättre väder - vi har ju bara väntat hela sommaren.. Det trista är att alla vi känner har börjat jobba igen, men vi får hitta på lite roliga grejer bara jag och Alva istället. Det är bara mobilen som får följa med på dagarna, det känns inte helt optimalt att släpa med sig en systemkamera till exempel till stranden där man inte har uppsikt över grejerna, så istället för att vara helt tyst här några dagar så kommer en liten bildbomb med mobilbilder istället från min Instagram!
 
Det ser lite molnigt ut just nu men enligt väderrapporten ska det bli strålande sol idag, så jag packar inför en dag på stranden precis som igår och håller tummarna för att det ska spricka upp nu på förmiddagen. Hoppas att ni alla har en fin dag oavsett om ni börjat jobba eller ligger i en solstol!



Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Demian

Har följt dig ett tag nu och bara älskar ditt sätt att inreda. Nu är min son endast 6 månader om 2 dagar men det är nog snart dags att börja inreda ett rum känner jag! Tack för att du länkat till alla dessa underbara sidor, har ett hav av grejor jag vill beställa. Tack, tack och igen tack för bra blogg!

2012-08-14 @ 12:28:12
URL: http://emmaholmvall.blogg.se
Postat av: Emma H

Jag har ju redan sett instagrambilderna men de var lika fina här. =) Ska du utveckla din uggla? Söt med bebben. Jag var tvungen att länka till dig från min blogg idag, för du fick mig att sätta mig med pennan igår igen. Tack för det! http://sitamoia.blogg.se/2012/august/tecknar.html

2012-08-14 @ 17:08:26
URL: http://sitamoia.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma Och gravid med smurfen

Så mycket fina bilder! Härlig sommarfeeling!

2012-08-14 @ 18:25:18
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: gulgmulten

Bara kladdade ner?? Den fantastiskt fina ugglan!! What!? Hur fin som helst ju! Vad otroligt duktig du är!!!

2012-08-14 @ 18:31:53
URL: http://guldmulten.blogg.se
Postat av: Melinda - Lycklig mamma till 3 killar ♥

Just nu kan man vinna en super söt napphållare inne hos mig :) Kika in!

http://karlekmedordochfoton.se/2012/august/vinn-en-napphallare-fran-melindasdesignse.html

Mvh Melinda

2012-08-14 @ 18:52:22
URL: http://karlekmedordochfoton.se/
Postat av: Sarah

Meeen guud vilken SNYGG blogg du har å vilket fint rum er dotter har och vilka kläder, jag döör av avund. Jag vet inte hur jag kom in på din blogg, men nu är jag fast. Varifrån e alla fina uggle kuddar Alva har i sin kuddhörna? Såna MÅSTE mina tjejer få. Tack för en väldigt inspirerande och FIN blogg.

mvh. Sarah, Finland

2012-08-14 @ 22:08:30
URL: http://lilljutrikas.wordpress.com
Postat av: hos Familjen vanlig

Härliga bilder! Judit vill gärna ha med sitt paraply när vi går ut oxå, men får inte om det inte regnar. För det slutar alltid med att jag får bära det...
kram j.

2012-08-15 @ 07:26:57
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Du är ju grym på att rita! Du ska se hur det ser ut när jag kladdar då ;)
Kram

2012-08-15 @ 11:01:14
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Hej fina du!

Tänkte bara tipsa om en tävling, där vinsten är en personlig babyfilt: http://angelica.blogg.se/2012/august/tavling-vinn-en-personlig-babyfilt.html

Ber om ursäkt om du ej gillar tävlingstips! :)

2012-08-15 @ 20:05:39
URL: http://angelica.blogg.se
Postat av: En ovanligt bra gravid och mammablogg

Du vet att enda anledningen till att jag inte beställt tavlor är för att jag inte kan bestämma mig för vilket motiv va? Skulle bara säga det, som en passus. Det blir nog Tyra som får bestämma tillslut, hon säger sig veta allt som Folke vill ha också, så vi får se vad hon tycker passar bäst i sovrummen.

Älskar Instagram. Let it never end. Som en hälsosam sekt full med bilder.

2012-08-15 @ 21:33:34
URL: http://www.minbebis.com/blogg/lindaochtyra
Postat av: Carola

Hej Elin!

Tänkte höra om du fick mitt mejl. Svaret på ditt ang äppeltröjan? :-)

Kram Carola

2012-08-16 @ 13:20:13
URL: http://www.flottforsmatt.blogspot.com
Postat av: Hanna

Ugglan va helt underbar!!! :-D den måste du verkligen lägga till i försäljningen:-) tack för en kanonbra blogg! Kram från Hanna!

Svar: Tack snälla, vad kul att höra! Både att du gillar bloggen och ugglan då såklart :) Kram Elin
Elin

2012-08-17 @ 18:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0