Lite rullgardiner och vimplar!

Publicerat: 2012-04-15 Kl: 08:27:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |





Idag är jag lite extra glad här hemma! Jag blir lite stressad när det är så mycket kvar att fixas i lägenheten men ingen tid över att göra det på, det är både möbler och duschvägg kvar som ska köpas och ingenting sitter på väggarna än. Men igår kväll lyckades vi stryka en grej på vår att göra-lista. Nu har nämligen vita rullgardiner monterats i alla fönster då Tomas och Nina var här hela kvällen och hjälpte oss! Tomas underhöll Alva i flera timmar medans Nina hjälpte oss att borra, såga och skruva, tack för det ♥ De bor ju i en likadan lägenhet som oss och hade redan skruvat upp sina rullgardiner, så det var bara att gå på exakt samma mått. Nu slipper jag iallafall stressen varje gång jag gått förbi högen med rullgardiner som bara legat på golvet och väntat.

Inga bilder har jag än på hur det blev, däremot bilder på hur Alvas rum blev med de nya vimplarna! Nya och nya,  ska jag vara ärlig så ser det ju typ likadant ut som innan och det är ju bara de vimplarna med papperen från Blafre som är nya. Jag tänkte skriva något i stil med att det aldrig skulle varit någon annan än mig själv som skulle se skillnaden ifall jag inte skrivit ut i bloggen att jag ändrat något, men Alva upphör ju aldrig att förvåna.  Hon var inte i rummet när jag satte upp dem, men ändå var det första hon sa på morgonen efter när jag kom in i rummet:

"De där ä nya. Nya elefanter å nya kattor" och så pekade hon på vimplarna med elefanter och ekorrar. I och för sig var hon med när jag klippte ut vimplarna, men hon satt ju och pysslade med sin deg så jag trodde inte hon lade märke till vad jag gjorde. Gillade dem gjorde hon iallafall!




Jag och Alva blev då nöjda iallafall och det är ju det som är huvudsaken! Jag hade gått och stört mig på vissa av vimplarna sen jag gjorde dem för ett år sen, så även om man knappt ser nån skillnad så blev jag nöjd. Hur de såg ut innan syns i gamla inlägg om Alvas rum ifall någon är nyfiken!


Nej  nu är det dags att göra mig i ordning för jobb, trevlig söndag på er!



Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Jätte fint !!

Jag måste ta tag i att göra lite vimplar till tores rum också som känns lite vitt och trist ..

Kram

2012-04-15 @ 08:52:58
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Bettan

Så fint det blev! Skönt att få lite gjort under helgen. Man skulle ha några extra timmar på dygnet :)



Kram

2012-04-15 @ 21:25:35
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: Malin

Det är så fint i Alvas rum!

Kram Malin

2012-04-16 @ 11:37:35
URL: http://www.designofluna.blogspot.com
Postat av: Ida

Åh vilket fint färgglatt rum : ) Man blir helt glad!

2012-04-16 @ 23:55:47
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Så underbart fint rum! Vart är "tornet" med figurer och siffror ifrån? :)

2012-04-17 @ 08:19:48
Postat av: Aysel

Gud så fint! Tänkte härma er lite..

Hoppas foton på rullgardinerna kommer snart : )

2012-04-19 @ 15:19:45
Postat av: Elinochalva

Lovisa: tack så mycket! Klossarna kommer från jabadabadoo! Med vänlig hälsning, elin

2012-04-19 @ 20:41:32
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Malin

jättefint & mysigt rum :) Vart köper du namn-tåget? Och var brukar du köpa annan inredning? tycker de e svårt att hitta, iaf i fysiska butiker. På nätet fins de ju massor :)

2012-04-20 @ 21:04:54
URL: http://inwe.se
Postat av: melanie

hon har det så fint! du är verkligen duktig på att inreda, men det måste kosta mycket pengar? ;) Jag tycker all barninredning är så dyr! Förutom Ikea då;)

2012-04-24 @ 09:08:48
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Linnea

Din blogg är superfin och du är verkligen jätte duktig på att inreda! Du har säkert fått den här frågan förut, men vart har du fått tag på de supersöta gosedjuren? Ugglorna, roboten och den stora rosa saken? :)

2012-05-09 @ 11:10:21
Postat av: Elin och Alva

Linnea:



Hej och tack för din kommentar, kul att du gillar bloggen! Både roboten och den stora rosa kommer från Lagerhaus, de prickiga ugglorna har jag sytt själv och den sista ugglan kommer från Lilla tussilago.se! Mvh Elin

2012-05-11 @ 22:33:28
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Nicole

Gud vilket fint rum´och jag som älskar ugglor! Hittills den bästa inspirationen till rummet jag skall inreda till min lilla tjej som kommer i december! Var är mattan ifrån?

Svar: Tack snälla, vad kul att höra! Mattan har jag köpt på Mio, det heter happy! mvh Elin
Elin

2012-09-13 @ 20:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0