Svartvitt i soffan och en liten efterlysning!

Publicerat: 2012-04-17 Kl: 20:49:40 | I kategori: Hemma hos oss |




Såhär mysigt är det i vår soffa just nu! Har precis fått hem lite posters som jag beställt, så nu ska jag bara köpa ramar och sätta upp en tavellist ovanför soffan så är den komplett!



I förrgår bytte vi till sommardäck, och idag är det världens snöstorm ute. När det inte är speciellt lockande att vara ute så är det  desto viktigare att ha mysigt inomhus och just mysiga kuddar kan man väl aldrig få för mycket av! Senaste tillskottet i soffan är den här fina svartvita från Ikea.

Ni som bor i samma stad som Ikea är nog säkert less på denna för jag vet att den funnits i flera år, men jag som har nästan trettio mil enkel väg har inte hunnits ledsna.. Jag hade tänkt köpa den sist vi var där vilket nog var nästan ett och ett halvt år sedan, men då blev det inte av och jag har grämt mig sen dess. Som tur är så var min gulliga arbetskompis Anna på Ikea för ett tag sedan och köpte hem denna till mig! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

Nu verkar det dock vara helt bestämt att Ikea faktiskt ska öppna här i Umeå vilket inte är en dag för tidigt, men det dröjer nog några år innan det är klart med öppning så jag får fortsätta spana på Ikeas sortiment på nätet istället. Just nu är jag sugen på en vit liten malmbyrå med tre lådor men ska jag beställa och betala över femhundra kronor i frakt känns det inte så värt det längre.


Så är det möjligtvis någon i Umeåområdet som har en som ni tänkt sälja så släng iväg ett mail till [email protected]. Inte så stor chans kanske men ibland ska man ju ha lite tur tänkte jag!




Kommentarer
Postat av: Anna

Vet inte om du sett det redan men de har kampanj på just MALM med 3 lådor på Ikea i sundsvall denna helg. 199:-. 400spänn rabatt alltså!

2012-04-17 @ 21:18:57
URL: http://cyberkaka.blogspot.com
Postat av: Anna

Fina kuddar i soffan förresten, det påminner mig om att handla nya då de befintliga är helt "slut".

2012-04-17 @ 21:20:34
URL: http://cyberkaka.blogspot.com
Postat av: Sanna

SV: Det har varit riktigt jobbigt det senaste dagarna nu när det har kliats och grejat hela tiden. Det har varit gnäll, tårar och skrik sent in på natten för att hon inte kunnat sova och allt.



Men det är precis som du skrev skönt att bli av med skiten och ha det avklarat så att säga.



Kram Sanna

2012-04-17 @ 21:31:46
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Lina- mamma till Gustav

Åh vad härligt det ser ut, gillar blandningen av mönster och färger :) eftersom att jag jobbar på IKEA och ser detta fodral väldigt ofta så tillhör jag kategorin som tröttnat lite ;) fast i din kombination var den superfin. Efter alla dina fina kuddfordal både här och i Alvas rum så står en symaskin högt upp på önskelistan :)

2012-04-17 @ 21:45:37
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
Postat av: Anna

sv; tack, jo jag hoppas förkylningen går över snabbt!



Rekommenderar verkligen den större MALMEN med 6 lådor till sovrummet. Den blev som gjuten där! Jag velade ju mellan 3st 3lådors men jag är såå glad att den blev denna tillslut. 3 byråar hade blivit alldeles för trångt. Övertala din karl NU :)

2012-04-17 @ 22:02:34
URL: http://cyberkaka.blogspot.com
Postat av: pysselflickor

Hej goding

Vi tänkte tipsa om en mysig tävling vi har dragit igång, du kan vinna din egen skyddsängel Vi skulle bli överlyckliga om du ville delta

http://pysselflickor.blogg.se/2012/april/tavling-misshutese.html#comment

2012-04-17 @ 23:50:36
URL: http://pysselflickor.blogg.se/
Postat av: kela

ojoj...tänker inte på hur bortskämd jag är ibland som har 4 ikea inom några mils radie! Men så har ikea tappat lite av sin tjusning för mig istället. Hoppas du hittar din byrå! kram

2012-04-18 @ 09:30:22
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/
Postat av: Lindie

VILKEN inspirerande blogg. Hittar massa rologa tips till min lilla tjejs första egna fina rum. Hoppas snart att man kan pryda hennes vägg med en av dina alla illustrationer!

2012-04-18 @ 20:23:35
URL: http://onlyanothermother.blogspot.com
Postat av: Bettan

Det ser super mysigt ut. Har sagt det tidigare jag gillar den gula färgen.



Kram

2012-04-18 @ 21:08:59
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: Lina- mamma till Gustav

Ja kan tänka mig att du känner samma med vissa kläder :)

Hihi Tack :) blev hyfsat nöjd, några små förändringar och detaljer så kommer de nog att bli jättefina på tårtorna tror jag :) det blir ju lite som med det du pysslar med (vilket jag verkligen älskar om jag inte sagt det :)) man kan hålla på länge och man är ganska självkritisk medan andra runt om gillar det direkt :)

Gillar verkligen dina tryck du jobbar på, sjukt söta :)

Kram Lina

2012-04-19 @ 22:02:34
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
Postat av: melanie

Innan IKEA öppnade här var det närmast för oss att åka till Örebro (10 mil). Eller så fick man ju beställa, men det är ju dyr frakt! Vi handlar jättemycket på ikea så det är skönt att dom öppnade här för ett par år sedan.

2012-04-24 @ 09:07:40
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0