Det ska börjas i tid!

Publicerat: 2011-09-03 Kl: 22:41:00 | I kategori: Allmänt |



Nu är hösten definitivt här, det var riktigt kyligt i luften så Alva fick dra på sig skalkläderna från Polarn o pyret som jag köpte i våras. På tradera ifall det var någon som blev förvånad över det hehe, men jag är så nöjd över alla mina fynd jag gör där hela tiden och jag tror jag betalade kanske 350 kr för både skaljackan och skalbyxan!


Här har vi spenderat några timmar denna lördag, i en skejtpark där det bjöds på tävling! Jag har gillat skateboard ända sedan jag var tonåring, men att kolla på alltså, inte att åka själv. Andreas har tvingat mig att stå på hans skateboard några gånger genom åren men det är definitivt inte lika lätt som det ser ut och jag har inte balansen som behövs så att vara publik passar mig bättre.. Erik, Elin och Sune var också där så jag och Elin hade koll på Alva och Sune medans papporna åkte!


 

Jag och Alva sitter och hejar vid sidan av och Erik sätter ett snyggt trick!


 

Alva och Sune ville ju såklart hemsk gärna springa runt på skateytan, så det gick åt lite leksaker och mutande med russin ibland för att hålla dem vid sidan av..



Det ska börjas i tid heter det ju! Alva får åka med pappa medans Sune redan har sin egna lilla skateboard, kan man bli coolare!

 


Trevlig lördagskväll alla ni som kikar in här! Nu säger jag god natt, är så sjukt trött på kvällarna nu för tiden men ändå kommer jag sällan isäng innan halv tolv. Det är ju bara på kvällen man har tid att sitta vid datorn, men nu har jag bestämt att det ska bli lite mer sömn och lite mindre dator framöver så att jag förhoppningsvis blir lite piggare!


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej Elin! Först vill jag tacka dig för en mysig och inspirerande blogg, särskilt för oss småbarnsmammor. Sen tänkte jag bara tipsa dig om en blogg (kanske du redan kollat in den) http://piri--piri.blogspot.com/ Jag köpte själv en supermysig kläning igår med ugglor på till min dotter Maja och tänkte att en sån skulle nog lilla Alva vilja ha.Fortsatt trevlig helg och återigen tack!

2011-09-04 @ 09:17:58
Postat av: Ida

Vad mysigt det ser ut!

Hoppas helgen varit toppen!

Kramar till er

2011-09-04 @ 10:03:33
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Therese

Vilken härlig dag ni verkar ha haft!

Jättefina kläder Alva har på sig, jag har nyligen själv upptäckt hur bra Tradera är! Jag har fyndat både en overall och en åkpåse till Molly som kommer användas flitigt nu i höst/vinter, sakerna är som nya fast mycket billigare, hihi.

Ha en fin söndag! Kram

2011-09-04 @ 14:05:22
URL: http://thereseslivochvardag.blogg.se/
Postat av: Cissi

Klart det ska börjas i tid! ;)

2011-09-04 @ 18:10:20
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: lina

I den här familjen skejtas det också :) eller maken och vilda åker jag kollar på ;)

2011-09-04 @ 18:56:51
URL: http://rocktroll.se
Postat av: boosse

Nähe vad sött med en egen bräda :) Ni verkar ha haft en riktigt mysig dag tillsammans. Kram

2011-09-04 @ 19:13:31
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh vad fina blider du tog

2011-09-04 @ 20:03:40
URL: http://eelinws.blogg.se/
Postat av: Melanie

Åh jag säger det igen - I LOVE TRADERA! Jag fyndade en skaljacka i rött till Moa igår för 295 kr, kap! Jättesnygg och knappt använd till 1 barn, så toppen på alla sätt:) Är ute efter svarta skalbyxor nu bara i storlek 86, inget du har på lager tro? ;-) vad har du för tradera alias? Du lägger väl upp titt som tätt, kanske kan man göra nåt fynd!

2011-09-05 @ 08:55:12
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0